BIANCA gäster 2022 – hela listan

Beck-stjärnan bland veckans gäster i Bianca – här är hela listan!

  • Discovery+
Filmtopp
16 mars 2023 kl. 11:03
ANNONS
ANNONS

Popstjärnor, komiker, dragqueens och skådespelare!

Det blir som förväntat en stjärnspäckad afton när Bianca Ingrosso återvänder med ett nytt avsnitt i den andra säsongen av sin talkshow "BIANCA".

Publiksuccén BIANCA är tillbaka söndagen den 19 mars för ett nytt avsnitt – lika oväntat och filterlöst, men mer maxat och underhållande än någonsin.

Förra veckan såg vi Carola, Jonatan Unge, Kelly Gale, David F. Sandberg, Djimon Hounsou och Lucianoz gästa Bianca Ingrosso i premiäravsnittet av BIANCA säsong 2. Under söndagens avsnitt fortsätter gästlistan att imponera.

Kristofer Hivju en av alla gäster i Bianca avsnitt 2
Caption

Kristofer Hivju gästar BIANCA

I söndagens avsnitt av BIANCA får vi se Bianca Ingrosso ställa frågor till stjärnor som First Aid Kit och de svenska dragqueen-drottningarna Admira Thunderpussy och Imaa Queen. Dessutom dyker Beck-stjärnan Kristofer Hivju upp med ny look – kortklippt och rakad (!). Vi är givetvis extra spända på att höra vad han har att säga om de nya Beck-filmerna och vad som komma skall i den långtgående filmserien.

Kanske kommer han även att berätta om några höjdpunkter ur sin spännande karriär, som när han jobbade med Ruben Östlund i hyllade Turist (2014) eller när han var med i den, av många ansedda, underskattade remaken av The Thing (2011).

Alla gäster i Bianca avsnitt 2:

  • Admira Thunderpussy och Imaa Queen (Adam Risberg och Adam Spjuth)
  • Henrik Nyblom och Magnus Betnér
  • Kristofer Hivju
  • First Aid Kit (Klara och Johanna Söderberg)

Det andra avsnittet av BIANCA sänds på söndag, den 19 mars, kl. 21.00 på Kanal 5 samt discovery+. Säsongen består av totalt åtta avsnitt.

Senaste nytt om tv och reality på Filmtopp.se

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL