Awa i finalen av FBOY Island: Jag är fruktansvärt chockad

Awa i finalen av FBOY Island: "Jag är fruktansvärt chockad"

  • Discovery+
Sofie Landgren
16 mars 2023 kl. 09:03

Det blir starka känslor i finalavsnittet av FBOY Island

Det är dags för final och Theresé Samuelsson, Olivia Jakobsson och Awa Touray skall nu göra sitt allra sista val i finalen av FBOY Island Sverige 2023. Förutom kärlek står även prispengarna om totalt 1,5 miljon kronor på spel.

OBS! Artikeln beskriver händelser från säsongsavslutningen av FBOY Island Sverige 2023.

Tjejerna i FBOY Island Sverige 2023
Theresé Samuelsson, Olivia Jakobsson, Awa Touray. Foto: discovery+.

Final i FBOY Island Sverige 2023

Det är dags för finalen av FBOY Island Sverige 2023 och Theresé Samuelsson, Olivia Jakobsson, Awa Touray gör sina slutgiltiga val. Alla tre tjejer tar med sig varsin FBOY och varsin Nice Guy att välja mellan i finalavsnittet. Väljer de en Nice Guy som partner delas pengarna lika mellan parterna, väljer de däremot en FBOY ligger det i hans händer om han skall dela pengarna med tjejen eller ta hela vinstsumman själv.

Joel Ukhagbe och Miguel Manzi i fBOY Island
Joel Ukhagbe och Miguel Manzi. Foto: discovery+.

Awa väljer mellan Joel Ukhagbe och Miguel Manzi

Först på tur för att redovisa vem hon har valt till en framtida partner är Awa Touray som väljer mellan Nice guy-Joel och FBOY-Manzi. Väljer hon Joel så delas pengarna automatiskt lika mellan henne och Joel, väljer hon däremot Manzi så ligger valet i hans händer och han kan då välja att antingen ta alla pengar själv, eller dela lika med Awa.

Awa väljer Nice guy-Joel över FBOY-Manzi då hon känner en större dragning till Joel. Pengarna delas lika och det nya paret ser lyckliga ut. Miguel Manzi får då frågan vad han hade gjort med pengarna om Awa faktiskt hade valt honom före Joel, och han svarar:

– Jag hade valt pengarna. Du har aldrig varit i ett förhållande och att vara i ett distansförhållande med dig hade varit ännu jobbigare. Jag tror inte du vet hur mycket det hade krävts.

– Jag är fruktansvärt chockad. Jag trodde inte att Miguel hade valt pengarna. Jag litade verkligen på dig. Alltså jag har verkligen varit nästan 100% säker på att du hade valt mig före pengarna, svarar en förvånad Awa. 

Awa Touray och Joel i FBOY Island Sverige 2023
Awa Touray och Joel Ukhagbe. Foto: discovery+.

Stort grattis till Awa och Joel

Awa och Joel åkte tillsammans hem till Sverige med 250 000 kr var. Om de fortfarande är ett par i dag eller om de har valt att gå skilda vägar återstår att se, men vi vill passa på att önska dem båda ett stort grattis!

Missa inte finalen av FBOY Island Sverige 2023 på HBO Max och discovery+.

NÄSTA ARTIKEL