Anders Öfvergårds tålamod börjar tryta i Över Atlanten: ”Jag blir tokig!”

Anders Öfvergårds tålamod börjar tryta i Över Atlanten: ”Jag blir tokig!”

  • Discovery+
Sofie Landgren
13 februari 2024 kl. 15:02
ANNONS
ANNONS

Irritation mot såväl båt som andra deltagare

"Över Atlanten" 2024 är i full gungning på discovery+ och Kanal 5, och redan under säsongens andra avsnitt börjar Anders "Arga snickaren" Öfvergårds tålamod att tryta.

Anders Öfvergård i Över Atlanten 2024
Anders Öfvergård. Foto: discovery+

Är smekmånaden redan över i "Över Atlanten" 2024?

Förra veckan kom den efterlängtade premiären av Över Atlanten 2024 till discovery+ och i år består den äventyrliga besättningen av skådespelaren Björn Kjellman, artisten och låtskrivaren Jessica Andersson, programledaren Malin Gramer, Tobias "Tobbe trollkarl" Blom, youtubern Hampus Hedström och sist men inte minst programledaren Anders Öfvergård.

I säsongens första avsnitt fick tittarna veta att Anders är den mest seglingserfarne deltagaren, någonting som gör att han fått ta mest ansvar bland deltagarna.

Anders Öfvergårds tålamod börjar tryta

Av säkerhetsskäl behöver samtliga deltagare uppe på däck spänna fast sig i en så kallad "jackline", rätt och slätt ett säkerhetsband, någonting som får Anders att börja koka.

– Varför ska jag ha den här. Jag får ju ont i magen av att sitta fast. JÄVLAR vad jag kommer tappa det i dag, jag vill bara förbereda er på det. Ni kommer inte vilja vara nära mig i dag. Jag kommer att vinna psykbrytet. Denna skitgrej, alltså jag blir tokig snart. DET ÄR SOM ATT SITTA PÅ KUMLA FÖR FAN, jävla skit, säger en extremt irriterad Anders till resten av gruppen.

Anders Öfvergårds tålamod börjar tryta i Över Atlanten: ”Jag blir tokig!”
Foto: discovery+

Medans de andra myser på däck får Anders slita i köket

De andra deltagarna har fått kämpa med sjösjukan och vill helst inte vara under däck då det förvärrar deras mående, någonting som resulterar i att Anders tvingats laga middag två dagar i rad. Ytterligare en uppgift som tär på tålamodet.

– Ja, nu lagar jag mat igen... Mina kära kollegor är ju, alltså jag hoppas ju på att de inte driver med mig men de mår lite dåligt... Alltså har lite känning sådär skulle jag nog snarare vilja säga, så de vill inte vara här under så mycket. Sen om de fortsätter med det för länge det snacket, då kommer jag nog att prata med dom. Då tror jag att de inte riktigt håller sanningen, säger en märkbart irriterad Anders under däck samtidigt som hans lagmedlemmar fotar delfiner.

Missa inte årets säsong av "Över Atlanten" varje tisdag på discovery+ och Kanal 5.

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL