Alla deltagare i Alla mot alla säsong 10 – favoriter med i jubileumssäsongen

Alla deltagare i Alla mot alla säsong 10 – favoriter med i jubileumssäsongen

  • Discovery+
Filmtopp
23 augusti 2023 kl. 18:08

Alla mot alla – all Stars-deltagarna 2023

Warner Bros. Discovery har presenterat deltagarna i den första gruppen av "Alla mot alla – all stars", den tionde säsongen av succéprogrammet som leds av Filip Hammar och Fredrik Wikingsson. I den nya säsongen återser vi (som säsongstiteln avslöjar) flera favoriter. Bland andra Jonatan Unge och Hanna Hellquist, som tidigare varit framgångsrika tillsammans i det populära frågesportsprogrammet, finns med på deltagarlistan.

Redan i maj avslöjade Warner Bros. Discovery att en jubileumssäsong av succén Alla mot alla med Filip Hammar och Fredrik Wikingsson skulle sändas hösten 2023. Jubileumssäsongen kommer enkom att innefatta tidigare deltagare som utmärkt sig genom sin popularitet, kunskap eller bådadera.

Den tionde säsongen av programmet har premiär den 4 september Kanal 5 och discovery+, och nu har Aftonbladet avslöjat vilka lag och deltagare som är tillbaka i Alla mot alla.

Alla deltagare i Alla mot alla säsong 10 – favoriter med i jubileumssäsongen
Jonatan Unge och Hanna Hellquist efter segern i säsong 6 av "Alla mot alla". Foto: discovery+

Alla deltagare i Alla mot alla säsong 10 – flera favoriter återvänder

Deltagare och lag i grupp 1 av Alla mot alla – all stars:

Cecilia Frode och Janne Josefsson
Bea Uusma och Magnus Betnér
Johan Bendjelloul och Annika Lantz
Peter Magnusson och Christine Meltzer
Ola Söderholm och Emma Knyckare
Jonatan Unge och Hanna Hellquist
Tom Sjöstedt och Erik "Jerka" Johansson
Emma Molin och Markus Krunegård

– Med allt det hårda slit och engagemang som Filip och Fredrik tillsammans med produktionen bakom Alla mot alla lägger in i programmet är det inte konstigt att man lyckas stilla hungern hos våra frågesportstittare säsong efter säsong. Det känns därför superkul att vi redan nu har en ny säsong att se fram emot och det är inte mer än rätt att jubileumssäsongen kryddas med all star-tema där vi kommer få se de bästa, och mest omtyckta deltagarna göra upp i höst på Kanal 5, sa Axel Eriksson, VP Content and Programming, Warner Bros. Discovery Sverige, i ett pressmeddelande tidigare i år.

Vilka deltagare och lag som finns med i grupp 2 avslöjas längre fram. Filmtopp håller dig uppdaterad om den nya säsongen.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL