Detta vet vi om Walking Dead filmen

Detta vet vi om Walking Dead filmen

Axel Diedrichs
Uppdaterad 07 juli 2021 kl. 15:07 | Publicerad 22 juli 2019 kl. 15:07
ANNONS
ANNONS

Walking Dead filmen är på väg.

Det var på San Diego Comic Con som den mycket korta trailern till filmen "The Walking Dead" hade premiär. Låt oss ta en närmare titt på vad vi vet om den kommande blockbustern.

Sedan sin premiär 2010 har The Walking Dead till och från varit en av de mest populära tv-serierna, och 2018 var den årets mest piratkopierade tv-serie. Med detta sagt är förväntningarna höga på den kommande Walking Dead filmen. Se den kort teasern här:

Teasern berättar väldigt lite om filmens innehåll, men i slutet ser vi texten som säger att Andrew Lincoln återvänder som Rick Grimes. På IMDb kan vi se ett kort synopsis som berättar att filmen följer hans fortsatta resa efter uttåget ur serien.

Stort bolag bakom produktionen

En av Hollywoods största filmbolag ligger bakom den nya Walking Dead filmen, nämligen Universal som har en enorm katalog med stora filmer, senast Jurassic World: Fallen Kingdom. Sedan tidigare vet vi även att produktionen drar igång för full hans under 2019 och att vi kan förvänta oss ytterligare två filmer ifall succé för den första blir ett faktum.

Rutinerad regissör

Personen som ligger bakom den kommande filmen är Greg Nicotero som har en nära relation till serien. Han har nämligen arbetat med sminkningen, men också regisserat drygt trettio avsnitt. Som manusförfattare till filmen har vi ytterligare en Walking Dead-profil, Scott M. Gimple som skrivit knappt 25 episoder.

Anne Jadis

Vad gäller skådespelare som ska medverka i filmen känner vi i dagsläget bara till två stycken, Lincoln och Pollyanna McIntosh, som spelar Anne Jadis i serien.

Premiären

Något premiärdatum är ännu inte spikat för den kommande Walking Dead filmen. Vi anar att den når biograferna under den andra halvan av 2020, om inte redan till sommaren.

Filmens arbetstitel är just nu "Untitled: The Walking Dead Movie", så den kommer att ändras längre fram. Ser du fram emot Walking Dead filmen?

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL