Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Hero gradient image

Detta vet vi om Frontier säsong 3

David Lindahl | Nyhet
24 november 2017
David Lindahl | Nyhet
24 november 2017

Det sista avsnittet på den andra säsongen av Frontier har sänts. Nu väcks redan frågan om när Jason Momoa återvänder i säsong 3.

Skådespelaren Jason Momoa i tv-serien Frontier.
Jason Momoa i tv-serien Frontier. Foto: Netflix

Netflix tv-serie Frontier har hittills gått i två säsonger med den andra nyligen avslutad. Produktionsbolaget Discovery, som samarbetar med Netflix, har i ett pressmeddelande bekräftat att det blir en tredje säsong.

Honolulu-födda Jason Momoa är inte bara numera känd från Game of Thrones eller som superhjälten Aquaman i bioaktuella Justice League. I tv-serien Frontier spelar han banditen Declan Harp som under 1700-talet kämpar för att bryta monopolet på pälshandeln i Kanada. Frontier har fått ett blandat mottagande av kritiker medan publiken hävdar att tv-serien är underskattad och har tvingats motta oförtjänt negativ kritik.

I ett pressmeddelande från Discovery Canada har produktionsbolaget bekräftad att det blir en tredje säsong. Produktionen planeras påbörja i vinter och samtliga skådespelare, med Momoa i spetsen, kommer att återvända.

Vad den tredje säsongen ska handla om är ännu oklart och något officiellt premiärdatum är inte bekräftat. Med tanke på de två första säsongernas premiärer under oktober och november, kan vi nog vänta oss något liknande från säsong 3.

Har du sett Netflix tv-serie Frontier?