Detta är Fjärilsfen i Masked Singer 2023

Detta är Fjärilsfen i Masked Singer 2023

Filmtopp
Uppdaterad kl. 09:04 | Publicerad 13 april 2023 kl. 07:04

Allt vi vet om deltagaren!

Det har blivit dags att ta reda på vilka som gömmer sig bakom maskerna. Detta är Fjärilsfen i "Masked Singer" 2023.

Detta är Fjärilsfen i Masked Singer 2023
Foto: TV4.

Detta är Fjärilsfen i Masked Singer 2023

Fjärilsfen utgör en av de mest utstrålande maskerna i Masked Singer 2023. Hon presenterade sig i säsongens andra avsnitt där hon framförde låten Sweet but Psycho av Ava Max. I avsnittet presenterade hon sig med följande beskrivning: 

– Tingeling på er alla, det är jag som är Fjärilsfen. Fjärilar har ju många stadier och det har jag också haft. Mitt liv började som ett ägg men namnet på min hemstad antyder något helt annat. Min andra fas som larv såg inte mycket ut för världen, men jag försökte i det tysta utveckla min förmåga. När jag larvade mig som mest kändes det som att jag var en katt bland hermelinerna.

– När jag var en puppa hängde jag mest i en tråd längst väggen. Jag flyttade bara till en annan kust, där lärde jag mig allt om handelsresor och armstyrka. Sakta men säkert började mina stålvingar veckla ut sig. Kuststaden började kännas som en grej så en dag kom jag ut ur mitt skal och blev en vacker fjäril och var inte längre rädd för att synas och höras i finare salar.

– Ägg, larv, puppa, var en sorglig tid. Nu får jag äntligen vara mig själv. Och jag är inte alltid lika söt som jag ser ut.

Vem gömmer sig bakom Fjärilsfen? Alla ledtrådar

Det finns en hel del ledtrådar att använda sig av för att lista ut vem som är Fjärilsfen.

Nedan följer ett gäng av dem:

  • Skärgården
  • En bild på Håkan Hellström
  • Pengar
  • En bild på prins Carl Philip
  • Ett bord rullar in på scenen, på vilket det finns te och en frusen prinsesstårta. Fjärilsfen säger: ”Jag vill hålla hov för mera lek, jag har utvecklat det till ett superviktigt heltidsprojekt. Hela familjen är involverad på ett eller annat sätt. Förhoppningsvis inspirerar det den nya generationen och bidrar med pepp.”
  • I en av tekopparna ligger en machettknapp
Detta är Fjärilsfen i Masked Singer 2023
Foto: TV4.

Panelens gissningar på vem som är Fjärilsfen

Det här är Pernilla Wahlgrens gissning om vem som är Fjärilsfen:

– Jag tror det är en tjej från Göteborg eller Västkusten, någon som gjort en klassresa kändes det som. Jag har faktiskt ingen bra gissning här nu – det skulle kunna vara Agneta Sjödin.

Det här är Felix Herngrens gissning om vem som är Fjärilsfen:

– Man får ju för sig att det är någon som har kommit ut. Som varit väldigt straight en gång i livet och nu gay. Färgerna på den här vackra kjolen. Det finns en person som är från Västkusten, från Halmstad, som heter Mariette.

Det här är Måns Zelmerlöws gissning om vem som är Fjärilsfen:

– Du har larvat runt lite och sedan tagit dig till de finare salarna, då tänker jag hovet, nobelfesten, stålvingar och mode – jag tror att detta är Ebba Von Sydow.

Det här är Nour El-Refais gissning om vem som är Fjärilsfen:

– Du trollade en katt från låtsas till levande, du trollade också på Håkan Hellström. Det får mig att tänka att du är någon som kanske sitter i en jury någonstans och har hjälpt folk i karriären – då tänker jag på Kishti Tomita.

Vem som gömmer sig bakom Fjärilsfen i "Masked Singer" 2023 får vi som följer programmet snart veta. Då får vi även se om någon i panelen har lyckats pricka rätt.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL