Hero gradient image

Wonder Woman 2 kan utspela sig under kalla kriget

Sebastian Hansson | Nyhet
12 juli 2017
Sebastian Hansson | Nyhet
12 juli 2017
Poster till filmen Wonder Woman.
Wonder Woman (2017) Foto: Warner Bros.

Planerna är redan igång för uppföljaren till Wonder Woman och den kan ta superhjältinnan till kalla kriget och 80-talet.

Wonder Woman är en av årets största filmer, särskilt i USA där filmen har visat prov på ovanligt långlivad styrka med stora intäkter vecka efter vecka. Vanligtvis har blockbuster-filmer först stora premiärveckor för att därefter tappa rejält.

DC Comics är i startgroparna för en uppföljare. Enligt Screenrant kommer uppföljaren att utspela sig under kalla kriget, närmare bestämt 80-talet, då Wonder Woman kan komma att kämpa emot Sovjetunionens makter. Gal Gadot är redan klar att återvända men det rapporteras även att Chris Pine kan komma tillbaka.

LÄS OCKSÅ: Wonder Woman slår kvinnligt rekord

Regissören till den första filmen, Patty Jenkins, har ännu inte skrivit på för Wonder Woman 2 men kommer troligtvis göra det tack vare den succé som fösta filmen varit hos både publik och kritiker.

Nästa film från DC:s universum att ha premiär är Justice League (där Wonder Woman också medverkar) som går upp på bio den 17:e november.Något premiärdatum finns ännu inte för uppföljaren men med lite tur kanske vi får ett när San Diego Comic-Con drag igång nästa vecka.

LÄS OCKSÅ: Comic-Con 2017 drar snart igång

Ser du framemot Wonder Woman 2?