Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Detaljer om Seann William Scott i Dödligt Vapen serien avslöjade

Detaljer om Seann William Scott i Dödligt Vapen serien avslöjade

Axel Diedrichs | Nyhet
28 juli 2018
Axel Diedrichs | Nyhet
28 juli 2018

Seann William Scott kommer att ha en bärande roll i den tredje säsongen av "Dödligt Vapen" – Nu vet vi mer om karaktären han ska spela

Seann William Scott kommer att medverka i samtliga avsnitt av nästa säsong "Dödligt Vapen". Nu vet vi att han spelar krigsveteranen Wesley Cole.

Serien, som baserar sig på filmerna om Roger Murtaugh och Martin Riggs, har nu två säsonger och är mycket omtyckt. Därför kommer den att fortsätta över minst en tredje säsong.

I den berömda filmserien ser vi Mel Gibson och Danny Glover som de två lagmännen i jakt på kriminella för att upprätta balansen i Los Angeles. I de första säsongerna av serien har vi sett Clayne Crawford och Damon Waynes i huvudrollerna. Men det kommer att ändras då Crawford fick sparken efter den andra säsongen.

I Crawfords ställe ansluter alltså American Pie-skådisen Seann William Scott ensemblen. Rykten var att han skulle spela en släkting till Riggs, men nu rapporterar Variety att han kommer att spela en krigsveteran vid namn Wesley Cole.

Spana in trailern till säsong 1 av serien "Dödligt Vapen":

Säsong 3 har premiär 24 september. Ser du fram emot fortsättningen av denna spinoff-serie? Tips: kolla in vår lista på de bästa serierna de senaste åren. Artikeln uppdateras så fort vi ser något vi gillar.