Det här handlar Jordan Peeles uppkommande film Us om

Det här handlar Jordan Peeles uppkommande film "Us" om

Uppdaterad 14 juli 2021 kl. 09:07 | Publicerad 11 december 2018 kl. 09:12

Handlingen till "Get Out"-regissören Jordan Peeles nya film påminner om "mother!".

Jordan Peeles regidebut "Get Out" blev en jättesuccé förra året. Nu har detaljer om handlingen till hans nästa film, "Us", äntligen kommit ut. /Film avslöjar att det finns en del likheter med Darren Aronofskys film "mother!".

Ja Jordan Peele hade ett stort år i fjol. Oscarsnominerad för Bästa regissör och Oscarsbelönad för Bästa manus för Get Out. Hur ska han nu kunna toppa sin debut? Vi vet inte jättemycket om hans uppkommande film Us, men det vi nu fått veta är att berättelsen kommer att kretsa kring en mamma, en pappa och deras barn som åker till ett hus vid stranden för att ta det lugnt med vänner. När natten kommer förvandlas lugnet till kaos då några oinbjudna gäster anländer.

Det hela tycks påminna lite om Darren Aronofskys splittrande film mother!, fast med barn i ekvationen den här gången. Men kommer Us att likna Get Out på något sätt så kan vi nog förvänta oss en hel del oväntade överraskningar blandat med samhällskritik och satir, något som inte flödade i Aronofskys film nödvändigtvis.

Mamman i filmen kommer att spelas av Oscarsbelönade Lupita Nyong'o, och pappan av Winston Duke (M'baku i Black Panther). Medverkar gör också The Handmaid's TaleElisabeth Moss i rollen som en av vännerna. Det här kan verkligen bli något att se fram emot! Us ska ha svensk premiär den 15:e mars 2019.

Vad tror du om Peeles uppkommande film?

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL