Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Dessa nya skräckfilmer kommer på bio i vår!

Dessa nya skräckfilmer kommer på bio i vår!

Sebastian Håkansson | Nyhet
23 mars 2018
Sebastian Håkansson | Nyhet
23 mars 2018

Nedan kan du läsa om vilka nya skräckfilmer som kommer upp på bio i vår. Vem blir din biodejt?

The Strangers II (23 mars)

The Strangers 2

En familj på roadtrip stannar till vid en avskild husvagnspark. När all ström försvinner bestämmer de sig för att låna en husvagn över natten. Men när mörkret faller dyker tre välbekanta, maskerade personer upp för att terrorisera familjen, och testa deras gränser.

A Quiet Place (6 april)

Emily Blunt i den kommande skräckfilmen A Quiet Place

I denna övernaturliga rysare ser vi Emily Blunt och filmens regissör, John Krasinski, i huvudrollerna. När mystiska krafter börjar attackera allt som gör ljud ifrån sig, måste de gömma sig på en avlägsen bondgård. I rädsla för att göra några som helst ljud ifrån sig börjar de kommunicera med teckenspråk. Detta kan bli hur bra eller hur fånigt som helst. Vi hoppas givetvis på det första!

The New Mutants (13 april)

Det är nog ingen som har missat att den nya X-Men blir en skräckfilm. Något vi hoppas och tror kan bli hur bra som helt! Logan, den senaste avstickaren i filmuniversumet, gjorde verkligen ett avtryck med sitt brutala våld och nu har vi alltså en skräckfilm att se fram emot. Vi väntar med spänning!

Truth or Dare (20/4)

Truth or Dare

En oförarglig omgång av “Sanning eller konsekvens” får dödlig utgång när någon – eller något – börjar straffa de som inte talar sanning samt de som vägrar konsekvens.

Kan du inte vänta tills dess filmerna går upp på bio kan du spana in vår lista med tips på de bästa skräckfilmerna att streama just nu.