Dennis Boelius och Oskar Hammarstedt tillbaka i Robinson: "Ska vinna hela skiten!"

Dennis och Oskar tillbaka i Robinson: "Ska vinna hela skiten!"

Filmtopp
01 maj 2023 kl. 07:05
ANNONS
ANNONS

Duon redo för comeback i tid till sammanslagningen

Efter en tävling i Gränslandet kan vi konstatera att det är Dennis Boelius och Oskar Hammarstedt som är tillbaka i "Robinson" 2023. Detta inför sammanslagningen.

Som vi lärt oss vid det här laget krävs det hård dedikation för att ta sig tillbaka från Gränslandet till huvudtävlingen. Men under torsdagens avsnitt öppnades en rejäl möjlighet för deltagarna som är hungriga på comeback. Genom att vinna en tävling fick inte bara en, utan två av dem äran att lämna grannön. Vinnarna i tävlingen blev Dennis Boelius och Oskar Hammarstedt som nu är tillbaka i Robinson 2023.

Dennis och Oskar tillbaka i Robinson: "Ska vinna hela skiten!"
Oskar Hammarstedt. Foto: TV4.

Dennis Boelius och Oskar Hammarstedt tillbaka i Robinson: "Ska vinna hela skiten!"

Efter att ha spenderat dagar i Gränslandet skulle två deltagare få chansen att lämna ön och återvända till Robinson genom en tuff tävling, där man ska hålla en tung påse ovanför en upphöjd spik. De två som längst kan hålla uppe sin påse utan att den punkteras av spiken belönas med en biljett tillbaka till huvudön. Efter sju minuter blir Elin Ambrosiani först ut med att punktera sina påse och förlora. 13 minuter in förlorar gruppens nykomling Amanda Eliasson då hon sänker sitt grepp. Kvar återstår Camilla WidingDennis Boelius och Oskar Hammarstedt, och det blir de två sistnämnda som håller ut längst. Sammanlagt håller de båda ut i över 17 minuter, vilket Anders Lundin beskriver som otroligt. Därmed är de nu tillbaka i Robinson 2023.

Dennis och Oskar tillbaka i Robinson: "Ska vinna hela skiten!"
Dennis Boelius. Foto: TV4.

Eftersom att Dennis håller ut ännu längre än Oskar belönas han med immunitet inför sin återkomst. Oskar får däremot möjligheten att bruka en amulett han gjort sig förtjänt av, och använder den för att byta till sig en extraröst som går att använda i kommande Öråd. Genom att ha den kan han bli mer delaktig i det sociala spelet mellan tävlingarna.

– Det som varit jättekul med Gränslandet är alla de människorna som är här. Sen har Oskar och jag kommit varandra sjukt nära, det är helt otippat. En partyguru och en fiskeguru. Nu hoppas jag att vi fortsätter samma trend och håller varandras ryggar, säger Dennis om att det är han och Oskar som åker tillbaka till Robinson.

– Nu är jag tillbaks till sammanslagningen och det känns grymt! Yes, äntligen! Nästa milstolpe blir att vinna hela skiten!, utropar en jublande Oskar.

Du följer "Robinson" 2023 på TV4, TV4 Play och C More.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL