Nu på bio

Det senaste på biofronten!

EXTRA: Dennis lämnar gänget i It's Always Sunny in Philadelphia

EXTRA: Dennis lämnar gänget i It's Always Sunny in Philadelphia

Axel Diedrichs | Nyhet
30 juni 2018
Axel Diedrichs | Nyhet
30 juni 2018

Dennis Reynolds lämnar baren och Philadelphia, åtminstone under säsong 13.

De självupptagna och excentriska figurerna som driver en bar i Philadelphia har minst sagt en rockad framför sig. Den mest manipulativa av dem, Dennis Reynolds, lämnar staden, rapporterar Collider, som delar med sig av säsong 13:s synopsis.

"The Gang returns... mostly..." är de öppnande orden i produktionsbolaget FX:s officiella synopsis till säsong 13 av It's Always Sunny in Philadelphia. Fortsättningsvis menar synopsis  att Mac, Charlie, Dee och Frank fortsätter att skjuta volleyskott, medan Dennis antar sig rollen som pappa i North Dakota. En klar indikation på att han kommer att uteslutas, eller vara med ytterst lite, i den kommande säsongen.

Det har på senare tid varit luddigt kring Dennis framtid i det indieprojekt som numera är en global hit. Inte nog med att den annalkande säsong 13 dröjt längre än väntat, i en intervju med Vanity Fair menar skådespelaren Glenn Howerton att Dennis uttåg inte behöver betyda Glenns uttåg. Med det sagt finns det alltså en chans att skådespelaren tar sig an en ny roll i serien.

Kommer du att sakna Dennis Reynolds i den hopplösa baren?

 

NÄSTA ARTIKEL