Dennis Andersson från Bonde söker fru – fann sin hustru efter dramatiken

Dennis Andersson från Bonde söker fru – fann sin hustru efter dramatiken

Moa  Andersson
Uppdaterad kl. 21:12 | Publicerad 21 december 2023 kl. 21:12

Bonden Dennis om livet med sambon Amelia: "Det är top of the line"

I dagens avsnitt av "Bonde söker fru – Vad hände sen?" möter vi bonden Dennis Andersson från säsong 12. En bonde som det var mycket drama kring när han medverkade i programmet, men idag har han äntligen hittat helt rätt.

Linda Lindorff beger sig även denna veckan ut i landet för att besöka bondepar från tidigare säsonger. Förlovningar, ett tjugotal bröllop och över 50 barn har kommit till världen tack vare Bonde söker fru. Det blir ett kärt återseende där vi får reda på allt som har hänt på hemmafronten sedan vi såg dem sist. 

Dennis med sonen Elton i Bonde söker fru - Vad hände sen?
Treåriga sonen Elton åker med pappa Dennis i traktorn. Foto: TV4.

Ett bondepar som ligger lite extra varmt om hjärtat 

I säsong 12 av Bonde söker fru 2017 fick vi möta köttbonden Dennis Andersson från Vittaryd. Efter om och men landade hans slutval på Annie Håkansson, men tyvärr blev det inget långvarigt förhållande. Trots flera försök hittade han aldrig kärleken i programmet, men idag lever han tillsammans med kärleken Amelia Blomvall, lilla sonen Elton samt väntar tillökning under juletiderna.

– Kanske gjorde den sommaren dig redo för att träffa just Amelia, hade inte allt det där galna hänt så kanske du inte hade varit redo, frågar Linda och Dennis instämmer. 

Detta bondepar ligger mig lite extra varmt om hjärtat då jag flera gånger besökt deras gårdsbutik Toftaholms gårdsbutik, jag är nämligen själv uppvuxen i närliggande trakter. 

Dennis Andersson från Bonde söker fru – fann sin hustru efter dramatiken
Dennis, Amelia och sonen Elton på gården i Vittaryd. Foto: TV4.

Dennis Andersson: "Den här bonden har verkligen hittat sin fru"

Amelia berättar att Dennis är en fantastisk pappa till Elton och han beskriver själv att kärleken som han känner till sin son är helt obeskrivlig. Paret är nu förlovade och inom bara något år är det dags för bröllop.

– Vi har sagt att 2025 ska vi ha bröllop. Jag skulle säga att den här bonden verkligen har hittat sin fru, det finns nog ingenting jag hellre önskar än det här, det är top of the line, säger Dennis.

Amelia är en fantastiskt trevlig och varm person, så om jag skulle gissa så har köttbonden Dennis hittat helt rätt! Skulle du någon gång ha vägarna förbi Vittaryd tycker jag verkligen att du ska besöka gårdsbutiken som säljer gårdens egna ekologiska KRAV-märkta kött, ostar, godis, inredning och annat roligt. 

"Bonde söker fru – Vad hände sen?" ser du ikväll 21.00 på TV4 och TV4 Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL