Den vidrigaste scenen Margot Robbie spelat in: “Jag kunde inte andas“

Den vidrigaste scenen Margot Robbie spelat in: “Jag kunde inte andas“

Ivar Sandberg
17 april 2024 kl. 20:04

Stjärnan berättar om tuffa inspelningen

Superstjärnan Margot Robbie slog igenom 2013 med "Wolf of Wall Street". I en intervju berättar hon om den värsta upplevelsen hon haft i sitt liv, som råkade vara under inspelningen av hennes nästa stora hit bara några år senare.

Margot Robbie har jobbat inom filmindustrin sedan 2008. Hennes första stora roll var som Naomi Lapaglia i The Wolf of Wall Street (2013) och sedan dess har hon blivit ett enormt omtyckt namn inom filmvärlden. Nyligen nådde hon en riktig karriärhöjd med titelrollen i den hyllade Barbie (2023) som blev ett sällsynt biofenomen tillsammans med Christopher Nolans Oppenheimer.

Den vidrigaste scenen Margot Robbie spelat in: “Jag kunde inte andas“
Foto: Warner Bros.

Margot Robbie som Harley Quinn 

Harley Quinn är Jokerns högra hand i Batman-tidningarna och i Suicide Squad från 2016, där Margot Robbie gestaltar henne, fick vi för första gången se karaktären på vita duken. Filmen kretsar kring ett gäng superskurkar som blivit tillfångatagna av den amerikanska staten. Snart skickar regeringen dem på att göra uppdrag som en sorts förvriden Justice League – och ifall de inte lyder dör de. Filmen blev däremot inte den succé man hade hoppats på, och det är även från inspelningen som Robbie menar att hon hade en hemsk upplevelse.

Den vidrigaste scenen Margot Robbie spelat in: “Jag kunde inte andas“
Foto: Warner Bros.

Harley skulle bada i syra

I filmen tvingas Harley Quinn bevisa sin kärlek för Jokern (Jared Leto) genom att hoppa ned i ett bad med syra. Uppenbarligen är det inte något som de kunde göra i verkligheten så de satte upp ett bad med en sorts färg som hon och Jokern skulle bada i. Enligt tidningen FandomWire menar Robbie att badet i färgen var den värsta upplevelsen hon någonsin genomlevt. Hon berättar:

– Jag kunde inte andas. Jag försökte öppna mina ögon och färgen täckte mina ögonglober, jag kunde bara se vitt.

För tidningen The Washington Post beskriver hon inspelningen av scenen som "det otrevligaste hon gjort i sitt liv".

Förhoppningsvis var inspelningen av den mer omtyckta rebooten "The Suicide Squad" från 2021 en bättre upplevelse skådespelaren.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL