Magic Mike 3: Channing Tatum kastar kläderna igen

Den tredje Magic Mike-filmen har fått ett premiärdatum

17 september 2022 kl. 08:00

Steven Soderbergh tillbaka som regissör

Den tredje och sista Magic Mike-filmen, Magic Mike's Last Dance" landar på bio under Super Bowl-helgen. Senare släpps den för streaming på HBO Max.

Titeln antyder att filmen blir den sista vi ser om stripparen Mike. För att knyta ihop säcken återvänder originalets regissör Steven Soderbergh för att göra Magic Mike's Last Dance som släpps på bio den 10 februari 2023. Därefter landar den på HBO Max, rapporterar Cinema Blend.

De första två Magic Mike-filmerna, som kom ut 2012 och 2015, har varit stora succéer som tillsammans genererat en vinst på närmare 300 miljoner dollar. Därför känner sig folket på Warner Bros. trygga med beslutet att släppa tredje filmen under Super Bowl-helgen 2023 där den garanterat kommer att stångas med stora kommersiella släpp. 

Foto: Warner Bros.

Det finns ännu inga närmare detaljer om filmens handling, men vi vågar nog ha ett hum om vad som kommer att vara i fokus. I Magic Mike's Last Dance återser vi naturligtvis seriens helgjutna stjärna Channing Tatum, men han uppges vara den enda skådespelaren att medverka i hela trilogin. Utöver honom får vi även se Salma Hayek, Gavin Spokes och Caitlin Gerard med flera. Gregory Jacobs som regisserade Magic Make XXL producerar.

Channing Tatum är inne i en ruskigt stark period. Skådespelaren har bara i år varit aktuell med de tre biofilmerna DogThe Lost City och Bullet Train. Att på det kunna utannonsera en tredje Magic Mike-film måste förstås klassas som kronan på verket. 

Mer läsning:

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL