Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Deep State premiär närmare sig- Med Fares Fares i första avsnittet

Deep State premiär närmare sig- Med Fares Fares i första avsnittet

Sebastian Håkansson | Nyhet
14 april 2018
Sebastian Håkansson | Nyhet
14 april 2018

Spionthrillern "Deep State" har premiär på FOX 23 april - Med Fares Fares i första avsnittet.

Deep State

Det är snart premiär för FOX egenproducerade brittiska spionthriller-serie "Deep State", som består av åtta avsnitt. I huvudrollerna ser vi Kingsman-skådisen Mark Strong och Joe Dempsie i huvudrollerna. I första avsnittet medverkar svensken Fares Fares. 

Seriens handling kretsar kring den före detta spionen Max Easton (Mark Strong) som blir tvingad tillbaka till ”fältet” för att hämnas sin sons död. Det han trodde skulle bli ett kort återbesök blir i själva verket något helt annat.

Deep State har redan blivit klar för en andra säsong, vilket givetvis bådar gott. Vi kanske inte ska hoppas på för mycket, men en stor framgång här skulle kunna innebära ett internationellt genombrott för Fares Fares, som nyligen vann en Guldbagge.

Nämnvärt är att Deep State är FOX Networks Group första egenproducerade serie som visas på FOX i 50 länder. Serien är skapad av Matthew Parkhill (Rogue), Simon Maxwell (American Odyssey) och Steve Thompson (Sherlock, Dr Who). Serien utspelar sig bland annat i Storbritannien, USA, Iran, Libanon och Frankrike. Inspelningarna startade i Marocko 2017 och avslutades i London i slutet av 2017.

Så här säger Mark Strong om manuset till "Deep State": 

”Då och då får man ett manus som man bara inte kan lägga ifrån sig, Deep State är ett sådant exempel. Jag är otroligt stolt över att få arbeta med FNG på deras första regionala dramaproduktion och jag ser väldigt mycket fram emot att återvända till TV."

Deep State har premiär på FOX måndag den 23/4 kl 21.55. Ser du fram emot spektaklet? 

NÄSTA ARTIKEL