Nu på bio

Det senaste på biofronten!

David Fincher involverad i ny Netflix-serie

David Fincher involverad i ny Netflix-serie

Filip Kruse | Nyhet
10 januari 2019
Filip Kruse | Nyhet
10 januari 2019

Regissören ska producera den animerade serien "Love, Death & Robots".

Netflix och den prisade regissören David Fincher har tidigare samarbetat med serier som "House of Cards" och "Mindhunter". Nu ska Fincher, tillsammans med kompisen Tim Miller som regisserade "Deadpool", producera en animerad serie vid namn "Love, Death & Robots".

David Fincher, vars verk bland annat inkluderar Se7enFight Club och The Social Network, har på senare år blivit mer och mer involverad i streamingjätten Netflix. Han har stått med som producent och regisserat pilotavsnitten av House of Cards och förra årets succé Mindhunter. Och samarbetet fortsätter. The Playlist rapporterar att Fincher och Tim Miller nu ska producera Love, Death & Robots, en animerad serie för vuxna.

Projektet beskrivs som 18 fristående kortberättelser i animerad form från olika perspektiv och genrer som ska utmana gränserna för vad som är möjligt att göra med animering som grepp. Blandningen mellan Fincher och Miller (Deadpool) låter spännande, men än så länge vet vi inte om någon av dem kommer att regissera något av avsnitten eller om de "endast" är producenter. Oavsett vilket kan Love, Death & Robots nog vara något att hålla ögonen öppna för.

Vad tror du om projektet?