Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Dark Desire.

Dark Desire säsong 2 – detta vet vi

David Lindahl | Nyhet
18 juli 2020
David Lindahl | Nyhet
18 juli 2020

Här samlar vi allt vi vet om den kommande fortsättningen.

Netflix spanska serie "Dark Desire" har nyss släppt den första spännande säsongen. Nu är frågan om det blir en andra och vad kan vi i sådana fall vänta oss?

"Dark Desire" är en spansk romantisk thriller-serie på Netflix som handlar om kvinnan Alma som tar sig en älskare för att hämnas på sin make som hon misstänker är otrogen. Under 18 avsnitt följer vi sedan ett drama som utvecklar sig till förgiftade konflikter mellan mor och dotter, bröder och älskarinnor. Allt mynnar sedan ut i en enda stor och komplicerad avslutning som också involverar en mystisk död. 

Den dramatiska serien har blivit mycket populär och Decider rapporterar att den just nu ligger i topp 10 över de mest streamade serierna i USA på Netflix. Det svårtolkade slutet lämnade också många förvirrade och hungriga efter en fortsättning. Men blir det så?

"Blir det en säsong 2 av "Dark Desire"?"

Dark Desire.
Dark Desire. Foto: Netflix

Just nu finns det inga bekräftade uppgifter på att Dark Desire kommer att få en andra säsong, eller när den i sådana fall skulle kunna tänkas att anlända. Den första säsongen började spelas in i maj 2019 och hade premiär på Netflix nu den 15 juli över ett år senare. Det innebär att en potentiell fortsättning skulle troligen tidigast kunna anlända om ett år under 2021.

Handlingsmässigt skulle en andra säsong troligen behöva skina mer ljus på det svårtolkade avslutet och döden kring en av karaktärerna. Dessutom reda upp eventuella konflikter från olika kärleksaffärer som lever kvar.

Läs också om de mest sedda filmerna på Netflix sett till hur många som streamat dem.

Är du sugen på första säsongen av "Dark Desire" kan du sen trailern här nedan.