Därför vägrar Veronica Maggio Så mycket bättre: "lurar dit en"

Därför vägrar Veronica Maggio Så mycket bättre: "lurar dit en"

Filmtopp
30 juli 2023 kl. 10:00

Stjärnan dissar det älskade programmet – om och om igen

Veronica Maggio är en av Sveriges mest älskade artister, men tittarna kommer nog aldrig få se henne i "Så mycket bättre". Nu berättar stjärnan varför hon dissar programmet om och om igen.

Sedan den uppmärksammade debuten Vatten och bröd, som vann henne en Grammis för årets nykomling, har Veronica Maggio varit en självklar del av den svenska musikscenen. Sedan dess har hon även synts i kortfilmerna Bergmans Reliquarium i regi av Tomas Alfredson och Fiender är tråkigt av Måns Nyman, men det är med mikrofonen i handen hon har lämnat störst avtryck. Åtminstone än så länge.

I en intervju med Aftonbladet, i samband med sin nya turné tillsammans med Miriam Bryant, berättar Veronica Maggio varför hon aldrig har varit med i TV4:s populära program Så mycket bättre.

Därför vägrar Veronica Maggio Så mycket bättre: "lurar dit en"
Pressbild på Veronica Maggio. Foto: Fredric Johansson

Därför vägrar Veronica Maggio Så mycket bättre: "lurar dit en"

När Aftonbladet frågar Veronica Maggio om hur många gånger hon har tackat nej till programmet säger hon följande:

– Vet inte. Alla gånger de frågat. Jag önskar jag hade Miriams egenskap, att vara hudlös inför andra, men jag skulle bara skrumpna ihop till en mussla om jag var med.

Veronica Maggios krav för att vara med i Så mycket bättre

En av anledningarna till att stjärnan fortsätter att dissa det folkkära fenomenet är att TV4 "lurar dit en" för att få en att "gråta i TV":

– Det känns lite som att de lurar dit en. Honungen är att få göra andras låtar, men det de egentligen vill är att man ska gråta i TV. Den dag programmet görs i en bunker och inte filmas, då kan jag vara med.

Att TV4 kommer att göra en icke-inspelad, bunker-version av Så mycket bättre är givetvis fullständigt omöjilgt, så vi får hoppas att Veronica Maggio ändrar sig längre fram. Många fans är säkerligen nyfikna på hur hon skulle tolka andra svenska artister.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL