Därför slutar Therese Lindgren med YouTube

Därför slutar Therese Lindgren med YouTube

Axel Diedrichs
19 november 2023 kl. 09:26

Se hennes sista video här

Kärleken väller in när Therese Lindgren meddelar att hon slutar med YouTube efter tio år som aktiv. Se hennes allra sista video här.

Det verkar ha varit på gång en längre tid men nu väljer Therese Lindgren att sluta med YouTube. Anledningen är att hon vill viga mer av sin tid åt det hon beskriver som elden i hennes hjärta. I sin sista video summerar hon åren som gått med såväl fina som svåra stunder, och avslöjar samtidigt att hon i samband med sitt avsked startat Svenska djurfonden för att hjälpa djur.

– Jag vet inte vad jag har gjort för att förtjäna det här. Att få kalla min största hobby för mitt jobb, men också att jag fått nöjet och privilegiet att möta så mycket människor som jag aldrig hade fått träffa annars, säger Therese och fortsätter: 

– Orden räcker inte till men jag är så ödmjuk och tacksam för att ni följt mig. 

Thereses egna ord om varför hon slutar med YouTube

När Therese fortsätter att sortera sina tankar runt farvälet till hennes YouTube-kanal som har en bit över en miljon prenumeranter säger hon följande:

– Jag har länge känt att jag vill sluta med YouTube. Inte för att jag inte tycker att det är kul eller för att jag inte älskar att läsa era kommentarer och ha den dialogen... utan för att djur tar större och större plats i mitt hjärta. 

– Jag känner att den här elden som jag har i mig, jag får liksom inte kväva den utan jag måste ge den ännu mer plats. Därför väljer att stänga den här YouTube-dörren.

Nu ska Therese inleda nästa stora kapitel i livet.  

– I samband med det här startar jag också en egen stiftelse som heter Svenska djurfonden. Det här är en fond som ska hjälpa människor på olika sätt. Dels de som inte kan betala sitt djurs vård men också ideella föreningar, som viltrehabiliterare som räddar vilda djur, forskningar som jobbar för att hitta lösningar som kan hjälpa djurvälfärden. För mig är det början snarare än slutet och jag är så taggad på att ni ska få följa med.

Här ser du Therese Lindgrens sista YouTube-video:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL