Därför hoppade Burre av Love Island

Därför hoppade Burre av Love Island

Filmtopp
25 februari 2023 kl. 10:20

"Det här kommer bli min sista kväll"

Från ingenstans kom det plötsliga beskedet från Burre, som valde att självmant lämna "Love Island". Vad var det egentligen som hände?

Årets säsong av Love Island fortsätter att förvåna. Under gårdagens avsnitt bjöd Burak "Burre" Adas på den kanske än så länge största överraskningen av dem alla. Det är när deltagarna ska dumpa två personer – i det här fallet  Caroline Kronqvist och Tom Pettersson – under den inledande ceremonin som den 27-årige killen från Uddevalla ställer sig upp.

Därför lämnar Burre Love Island
Burre kuppar Love Island. Foto: TV4

– Min kära Love Island-familj, det har gått en månad här. Det har inte varit så lätt för mig från början, men ni har visat mig uppskattning och kärlek. Jag uppskattar alla väldigt mycket,men det känns inte som att jag kommer någonstans. Det här kommer bli min sista kväll. Men jag älskar er och jag tycker att du Tom, verkligen förtjänar en chans, säger Burre till allas förvåning.

Flera av deltagarna börjar gråta över chocken, men inte Tom som nu har fått möjligheten att stanna kvar ett tag till i programmet. "Du förtjänar en till chans", säger Burre till honom. "Jag älskar dig, Burre" ler Tom.

Love Island 2023
Starka känslor när Burre lämnar Love Island. Foto: TV4

Därför hoppade Burre av Love Island

Så vad var det egentligen som hände? Varför valde Burre att lämna Love Island och låta Tom vara kvar? I en intervju med Aftonbladet säger Burak Adas att det har varit svårt för honom att hitta en partner att hålla kvar vid under säsongens gång.

– Jag har haft det tufft och haft otur, mina partners har åkt ut, säger han till Aftonbladet.

Burre lämnar Love Island
 Tom Pettersson har blandade känslor när Burre lämnar Love Island i hans ställe. Foto: TV4

Söker fortfarande efter kärleken

I intervjun berättar Burak att han fortfarande försöker hitta sin partner och att Love Island har varit viktigt för att sin kärlek till sig själv.

– Jag bestämde att det bästa valet för mig var att lämna och försöka hitta kärleken där ute, för jag har redan hittat kärleken i mig själv där inne.
Kärleksplanerna utanför villan, säger han.

Love Island 2023
Foto: TV4

Nu behöver han tid för att landa och tänker ta det lugnt med dejtandet ett tag framöver.

– Jag tror jag kommer ta min tid att landa, det är en annan miljö. I ”Love Island” är man instängd, man måste vara väldigt djup. Men ute i välden är det en annan sak, man måste lära känna varandra och gå lite långsammare fram, säger han.

Nya avsnitt av "Love Island" sänds dagligen på TV4 Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL