Let's Dance 2022 – de 10 dansparen i nya säsongen

Därför ersätter Kristin Kaspersen Petra Mede i Let’s Dance 2023

Filmtopp
Uppdaterad kl. 18:03 | Publicerad 11 mars 2023 kl. 18:03

Programledaren tvingas att kliva åt sidan

Nästa vecka är det dags för "Let's Dance" 2023 att ha premiär. Nu möts vi av det oväntade beskedet att Kristin Kaspersen ersätter Peter Mede som programledare.

Nu meddelar TV4 att Kristin Kaspersen kommer att vara programledare under vårens säsong av Let’s Dance 2023 och detta tillsammans med David Lindgren. Tidigare var det tänkt att Petra Mede skulle leda det populära tävlingsprogrammet, men nu kliver hon år sidan på grund av hälsoskäl.

– Jag älskar Let’s Dance! I den här situationen är det viktigaste att Petra tar hand om sig. Det finns bara en Petra Mede men jag är otroligt stolt över att få frågan om att ersätta henne. Jag ska erkänna att jag sedan jag var med för fyra år sedan och tävlade har saknat Let’s Dance-bubblan så mycket. Jag ska göra mitt yttersta för att tillsammans med David, dansarna, deltagare och jury se till att det blir en fantastisk säsong. Och oj vad jag ska ha kul!, säger Kristin Kaspersen.

Petra Mede lämnar Let's Dance på grund av ryggproblem

Enligt TV4 är det på grund av ett ryggproblem som Peter Mede inte längre kommer att medverka i programmet. Mede själv menar att hon är "oerhört ledsen" över att inte kunna vara med.

– Jag är så oerhört ledsen över att inte kunna programleda Let’s Dance i år, men hälsan tillåter det inte just nu. Jag kommer dock att sitta fastnaglad framför teven varje lördagskväll. Det var inte längesen jag sa till Kristin att hon är en av de bästa programledarna vi har. Jag vet att hon och David kommer att bjuda på ett enastående Let’s Dance i år. Kristin har ju för jösse namn vunnit hela tjotaballongen en gång. Jag önskar alla deltagare stort lycka till, säger Petra Mede.

Let’s Dance har säsongspremiär den 18 mars på TV4 Play och TV4.

NÄSTA ARTIKEL