Bekräftat: Danny Boyle regisserar James Bond 25

Bekräftat: Danny Boyle regisserar James Bond 25

Uppdaterad 14 juli 2021 kl. 06:07 | Publicerad 27 maj 2018 kl. 13:05
ANNONS
ANNONS

"James Bond 25" kommer med säkerhet regisseras av Danny Boyle och huvudkaraktären spelas av Daniel Craig.

De två största frågorna med "James Bond 25" är nu besvarade. Danny Boyle ska regissera och Daniel Craig återvänder som agent 007 med rätt att döda. Inspelningen av filmen påbörjas den 3 december.

Empire rapporterar nu att två av de största frågorna kring "James Bond 25" är besvarade. Favoritkandidaten Danny Boyle kommer med säkerhet regissera filmen och Daniel Craig återvänder i rollen som James Bond. Det rådde länge stor förvirring kring Craigs eventuella medverkan då han exempelvis har sagt att han hellre skulle "skära sig i handlederna" än att spela Bond igen.

Det är sedan tidigare klart att Danny Boyle jobbar på ett manus till filmen tillsammans med John Hodge. Hodge har skrivit manus till flera av Boyles tidigare filmer, så som Trainspotting och Beach.

Utöver "Bond 25" arbetar också John Hodge med Richard Curtis på en kommande musikal, som kommer påbörjas till sommaren.  Så han har två stora projekt i luften samtidigt. Inspelningen av James Bond påbörjas den 3 december och i Pinwood Studios. Läs också om att Hugh Jackman tackade nej till att spela Bond.

Ser du fram emot "James Bond 25"?

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL