Danai Gurira i storfilmerna Godzilla Vs. Kong och Star Trek

Danai Gurira i storfilmerna Godzilla Vs. Kong och Star Trek

Uppdaterad 14 juli 2021 kl. 08:07 | Publicerad 15 juli 2018 kl. 13:07

"The Walking Dead"-skådespelaren fortsätter att landa tunga roller i filmindustrin.

Skådespelaren Danai Guriras känner vi mest känner till från serien "The Walking Dead" och filmen "Black Panther". Nu är hon aktuell i två nya stora filmer, "Godzilla vs Kong" och nästa "Star Trek".

 

En av många fantastiska ting med Black Panther är Danai Guriras modiga roll som Okoye, som inte tar skit av någon. Sedan tidigare är vi nog mest vana vid att se henne spela Michonne i serien The Walking Dead, men nu sprider hon vingarna och tar sig ann nya stora filmroller. Det är Empire som kommer med dessa nyheter.

Det går alltså väldigt bra för Danai Guriras som nu har landat roller i två nya storfilmer, Godzilla Vs. Kong och nästa Star Trek. Godzilla Vs. Kong kommer inte ha premiär förrän 2020, men de jagar redan nu nya skådespelare till filmen. Vi kommer bland andra att få se Millie Bobby Brown, Kyle Chandler och Ziyi Zhang.

Vad det gäller Star Trek har det länge gått rykten om att Quentin Tarantino vill göra filmen, men den senaste Star Trek-uppföljaren kommer han inte vara involverad i, läs mer om Tarantinos manus. Filmen regisseras istället av S. J. Clarkson och produceras av Patrick McKay, John D. Payne och Gene Roddenberry.

Vad säger du om Danai Gurira i filmer som Godzilla Vs. Kong och Star Trek?

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL