Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Dan Harmon om falska rykten kring säsong 3 av Rick and Morty

Dan Harmon om falska rykten kring säsong 3 av "Rick and Morty"

Oscar Vilhelmsson | Nyhet
25 juni 2017
Oscar Vilhelmsson | Nyhet
25 juni 2017

Rick och Morty på en planet någonstans i galaxen från tv-serien "Rick and Morty".

Den senaste tiden har det cirkulerat rykten om den långa väntan på säsong 3 av Tv-serien Rick and Morty. Den sägs bero på konflikter mellan skaparna Dan Harmon och Jason Roiland. Det har även talats om att serien skulle vara nedlagd. Men allt detta slog Harmon hål på via twitter under lördagen.

https://twitter.com/danharmon/status/878634942216904704

Inlägget följdes av ytterligare 26 stycken. Där förklarar Harmon för sina fans att den långa väntan har berott på att de verkligen vill att säsong 3 ska vara lika bra, eller bättre, som/än säsong 1 och 2. Han förklarar även att om bråk mellan honom och Roiland hade ägt rum hade folk vetat om det (Harmon är nämligen väldigt öppen med hur svårt han kan ha för vissa människor i Hollywood).

Fans har väntat på den tredje säsongen av Rick and Morty ända sen det sista avsnittet av säsong 2 visades i oktober, 2015. I epilogen till avsnittet sades det att nästa säsong skulle ha premiär om "ett och ett halvt år... eller längre", men inget datum har fastställts.

Istället har distributören, Adult Swim, bara skänkt fansen enstaka claymation-kortfilmer och en överraskningspremiär på 1 April, bara för att luras. När andra avsnittet, och resten av säsongen, kommer att visas är fortfarande oklart. Harmon menar dock att det kommer att vara värt väntan.

För två dagar sedan släpptes ett nytt klipp på Adult Swims Youtube-kanal. Spana in det nedan.

Vad tycker ni? Är det verkligen okej att låta fans vänta i ovisshet så här länge, eller börjar det hela bli ett löjligt mediespektakel?