Se trailern till storfilmen "Knyckerts & Snutjakten" med David Sundin

Då släpps biofilmen om familjen Knyckertz – se postern här

Filmtopp
18 september 2023 kl. 09:00

Familjen återförenas för en ny stöt – tillsammans med en stulen hund?

Efter böckerna kom julkalendern, senare i år får vi se långfilmen om familjen Knyckertz. Nu har en poster landat till "Knyckertz & Snutjakten".

I julkalendern får vi följa familjen Knyckertz, som får slita med att deras son Ture inte har det i sig att stjäla. Han kan inte ens så mycket som att ljuga. Vi får då följer med när han ska hitta en ovärderlig julstjärna så att alla kan fira en hederlig jul. Den kommande biofilmen "Knyckertz & Snutjakten" är en uppföljare till julkalendern.

Knyckertz
Foto: Nordisk Film

Hunden "Snuten" är Tures bästa vän. Men det verkar som familjen Knyckertz snott den. Ture måste välja, ska han vara ärlig och lämna tillbaka hunden, eller behålla den och därmed hjälpa familjen att genomföra en livsfarlig kupp? Sanningen är inte alltid den man tror och Tures beslut kommer leda till en större katastrof än han kunnat ana… Knyckertz & Snutjakten tar den älskade tjuvfamiljen från böckerna och julkalendern till landets biografer i ett spännande äventyr för hela familjen.

Då har Knyckertz & snutjakten premiär

Familjefilmen med David Sundin, Claes Malmberg, Axel Adelöw, Nina Zanjani, Paloma Grandin och Vanna Rosenberg på rollistan, har biopremiär den 1 december.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL