Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Bill & Ted Face the Music.

Då kommer tredje filmen med Bill & Ted

David Lindahl | Nyhet
14 juni 2020
David Lindahl | Nyhet
14 juni 2020

Biopremiär i augusti är att vänta.

För tredje gången ska Bill & Ted ut på äventyr och rädda världen – den här gången som medelåldersmän. Den 17 augusti är det biopremiär i USA för Bill & Ted Face the Music.

1989 släpptes Bill & Teds galna äventyr med Alex Winter och Keanu Reeves i huvudrollerna. Den tidsresande "stoner"-komedin blev snabbt en succé och frammanade uppföljaren Bill & Teds galna mardrömsresa två år senare. Nu har det gått 29 år sedan duon sågs sist på den vita duken och med den tredje filmen Bill & Ted Face the Music på ingång är en trilogi snart ett faktum.

I den tredje filmen om Bill och Ted har det nu gått flera år sedan de sist räddade världen. Nu är de båda medelåldersmän och pappor som fortfarande kämpar för att skriva den där perfekta rocklåten som ska ena världen. När en besökare från framtiden varnar dem från att världen är i fara väntar ännu ett tidsresande äventyr för Bill och Ted.

Premiärdatum för den tredje filmen har ändrats fram och tillbaka på grund av Coronaviruset och restriktioner i USA. Men nu har det spikats att den 17 augusti ska Bill & Ted Face the Music ha biopremiär i USA. Det är ännu oklart när den kan tänkas komma till Sverige på grund av restriktionerna som fortfarande råder här.

Läs också om att streamingtjänster har gått väldigt bra nu under Coronatider.

NÄSTA ARTIKEL