Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Solsidan

Då kommer Solsidan säsong 6

Sebastian Ahokas | Nyhet
24 augusti 2019
Sebastian Ahokas | Nyhet
24 augusti 2019

I höst kommer Solsidan säsong 6.

Det har varit på gång ett tag nu, alla nya avsnitt av den omåttligt populära TV-serien Solsidan. Nu har äntligen ett premiärdatum kommit.

Tidigare under året skrev vi om att Freddan, Alex, Mia, Mickan och alla andra älskade karaktärer från Solsidan skulle komma tillbaka till TV-rutan. 

Då stod det klart att C More hade beställt tre nya säsonger, och totalt 30 nya avsnitt av den populära serien. Men något premiärdatum kunde varken C More eller TV4 komma med. Otåliga fans fyllde seriens Instagram med frågor, nästan dagligen, om när serien skulle återvända. Fansen fick vänta och fick svar som ”Vi vet inte nu, men återkommer så fort vi vet.” 

Nu vet de och vi när gänget från Solsidan återvänder.

Den 6 oktober har den nya säsongen stor premiär på C More. Ett par veckor senare, den 20 oktober för att vara exakt, har säsongen premiär på TV4.

I en intervju med Dagens Nyheter sa Felix Herngren att säsongen skulle ta vid där Solsidans långfilm slutade.

– Nya säsongen tar vid några år efter det att långfilmen slutade. Anna och Alex är återförenade efter sin skilsmässa medan Fredde Schiller har fått en liten halvbror tack vare att hans pappa donerade sperma till paret Sundberg, säger Felix Herngren i en intervju med Dagens Nyheter.

Då är det med andra ord bara att säga ”Tjeeeenare mannen!” och vänta på säsongspremiären i oktober.

Längtar du också efter den kommande säsongen av solsidan? Tveka inte att dela med dig i kommentarsfältet.