Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Då kommer säsong 2 av The Deuce

Då kommer säsong 2 av The Deuce

Axel Diedrichs
Axel Diedrichs | Nyhet
10 juli 2018
Axel Diedrichs
Axel Diedrichs | Nyhet
10 juli 2018

HBO:s dramaserie "The Deuce" kommer snart tillbaka.

Maggie Smith i The Deuce
Foto: HBO

Den hyllade HBO-serien med James Franco och Maggie Gyllenhaal kommer snart tillbaka för en andra säsong. Närmare bestämt 9 september. 

Deadline annonserar att serien, som följer den växande porr-och prostitutionsindustrin i New York på 70 och 80-talet, kommer tillbaka om mindre än två månader.

Serien är skapad av den berömde kriminalförfattaren George Pelecanos och producenten bakom den stilbildande serien The Wire, David Simon. Det har på senare tid spekulerats en del kring James Francos återkomst som tvillingbröderna Frankie och Vincent Martino; tidigare i år anklagades han samtidigt av flera kvinnor för sexuella trakasserier, men Franco blånekade och, vad vi vet, har fallet lagts ned. David Simon uppges genast ha gått i försvar för Franco, och hyllat hans inställning på jobbet som fullkomligt professionell.

Nedanför ser du en bild från HBO:s officiella Twitter-konto, som visar upp Maggie Gyllenhaals karaktär i den kommande säsongen:

HBO Twitter

Har du missat "The Deuce" har du snart 16 avsnitt att ta ikapp. Recensent Andreas Ziegler var nöjd med den första säsongen, läs hans recension.

9 september har säsong 2 av "The Deuce" premiär.

 

NÄSTA ARTIKEL