Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Bäst i test ny säsong

Då kommer nästa säsong av Bäst i test (2024)

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
21 april 2023
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
21 april 2023

Babben Larsson och David Sundin är klara för återkomst

Med finalen i mål är det många nyfikna tittare som undrar, när kommer nästa säsong av Bäst i test? Ingenting är klart ännu, men vi har en god aning.

Det blev en häftig final i årets upplaga av det älskade humorprogrammet som leds av Babben Larsson och David Sundin. Vinsten gick till ingen mindre än den högst presterande Linnea Wikblad, som besegrad en annan stark kandidat i Marko Lehtosalo. Nu vill tittarna veta när nästa säsong av Bäst i test har premiär.

Innan vi lyfter blicken så långt framåt är det värt att nämna att ett bonus-avsnitt släpps på SVT Play den 27 april. Då får vi se de tester som inte fick plats eller var lite för märkliga för det ordinarie programmet, vilket vi naturligtvis inte vill missa. 

Då kommer nästa säsong av Bäst i test (2024)
Foto: SVT.

Då kommer nästa säsong av Bäst i test

Som vi alla vet är det nu upp till TV4 att ta över stafettpinnen efter SVT som inte längre kunde behålla deras älskade program. Tittarna har varit rädda att kanalskiftet ska innebära stora ändringar för programmet, men TV4 har lovat tittarna med att så inte blir fallet – det är inte minst bekräftat att både Sundin och Larsson kommer vara kvar som ledare.

Vad gäller ett premiärdatum för nästa säsong av Bäst i test finns det ännu inget sådant bekräftat, men det skulle förvåna oss ordentligt ifall TV4 – som vill övertyga skeptiska tittare – höll på premiären längre än vi är vana vid. Med det sagt utgår vi från att nästa säsong av Bäst i test kommer ha premiär i samma period på året som tidigare säsonger, vilket då innebär någon gång i februari eller mars månad 2024.

NÄSTA ARTIKEL