Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Då kommer Morden i Sandhamn säsong 7

Då kommer Morden i Sandhamn säsong 7

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
28 maj 2020
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
28 maj 2020

Lämnar grundstoryn.

Alexandra Rapaport är på väg tillbaka med en ny säsong av "Morden i Sandhamn". Den här gången lämnar berättelsen Vivica Stens romaner.

Alexander Rapaport i "Morden i Sandhamn".
Alexandra Rapaport i "Morden i Sandhamn". Foto: C More.

Morden i Sandhamn är hämtad ur Vivica Stens kriminalromaner och den första säsongen började rulla 2010. Nu går C More ut med nyheten att säsong 7, som kommer att bestå av fyra filmer, släpps senare i sommar. Närmare bestämt 3 augusti på C More och sänds sedan från och med 18 augusti på TV4.

Seriens frontperson Alexandra Rapaport återvänder till rollen som Nora Linde, men den här gången har manusförfattaren Johan Widerberg tagit större kreativa friheter än förut. Första gången någonsin kommer berättelsen att lämna böckerna.

I ett pressmeddelande från förra sommaren, innan inspelningen av säsong 7 drog igång, hintade Rapaport om att vi väntar oss en intensiv säsong: 

– Det ska bli superkul återvända till Sandhamn och fortsätter utforska Nora, en karaktär som ligger långt ifrån mig som person. Jag vågar lova att den nya säsongen kommer att bjuda på flera överraskningar och vändningar som förhoppningsvis kommer att skaka om och engagera publiken.

Två säsonger av "Morden i Sandhamn" finns att se på C More.

NÄSTA ARTIKEL