Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Då kommer Jurassic World 3

Då har Jurassic World 3 premiär

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
07 oktober 2020
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
07 oktober 2020

Försenad på nytt.

"Jurassic World: Dominion" skulle haft premiär under sommaren 2021, men nu dröjer det alltså ytterligare ett år innan vi får se trilogins avslutande del.

Trots sågningar av den senaste filmen Fallen Kingdom är en tredje Jurassic World-film på gång, under titeln Dominion. Filmen som skulle gått upp på världens biografer nästa år kommer istället att ha premiär 10 juni 2022. Detta avslöjar regissören Colin Trevorrow med en bild på Twitter:

Jurassic World 3

Trevorrow är den här gången tillbaka bakom rodret efter att J.A. Bayona klev in och gjorde Fallen Kingdom. Trevorrows film fick ett genomgående starkare mottagande av fansen som gett den betydligt högre betyg både på IMDb och Rotten Tomatoes.

– Under de tre senaste månaderna har jag och mitt otroliga team jobbat hårt på en film vi nu längtar tills vi får den visa för världen. Det dröjer lite till men kommer att vara värt väntan, hälsar Trevorrow sina följare.

Jurassic World: Dominion kommer Laura DernJeff Goldblum och Sam Neill från originalfilmerna att återförenas och ta del av äventyret med de yngre stjärnorna Bryce Dallas Howard och Chris Pratt

Läs också:

Vad gick snett? Filmserierna som spårade ur: Jurassic Park

För fler nyheter --> Scrolla vidare!

 

NÄSTA ARTIKEL