Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Då kommer Fantastiska vidunder 3

Då kommer Fantastiska vidunder 3

Kristian Andersson | Nyhet
30 april 2019
Kristian Andersson | Nyhet
30 april 2019

Den tredje filmen i J.K. Rowlings nya saga har fått sitt premiärdatum.

En poster till Fantastic Beasts 3
Foto: Warner Bros - Fantastic Beasts 3

Warner Bros. jobbar på "Fantastiska vidunder 3" och vi kan nu konstatera att filmen äntligen fått ett premiärdatum. Skriv upp 12 november 2021 i era kalendrar!

Efter uppföljaren Grindelwalds brott har vi nu nästa del att se fram emot. Filmbolaget Warner Bros. går nu ut med ett premiärdatum, 12 november 2021. Inspelningen av filmen påbörjas till våren 2020.

Fantastiska vidunder 3 kommer alltså ha premiär tre år efter sin föregångare, så att skaparna kan se till att filmen får tiden den behöver. Skaparna vill garanterat få till en kioskvältare den här gången eftersom de två första filmerna inte mottagits lika väl som Harry Potter-serien.

Warner Bros berättade följande om "Fantastiska vidunder 3": 

Vi är otroligt exalterade över projektet och känner övertygelse för Fantastiska vidunder-filmerna. Vi alla tror att det här premiärdatumet kommer att ge filmskaparna den tid och utrymme de behöver för att kunna leverera den bästa möjliga filmen till fansen.

Trots att det funnits en del tvivel kring filmernas innehåll, så har de gått väldigt bra ekonomiskt. De två första filmerna har genererat drygt 10 miljarder i biointäkter. Kolla också in de Harry Potter rullarna som tjänat in mest pengar!

Vad tyckte du om senaste "Fantastiska vidunder"?

NÄSTA ARTIKEL