Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Hero gradient image

Då har Quentin Tarantinos nya film premiär

Kristian Andersson | Nyhet
02 december 2017
Kristian Andersson | Nyhet
02 december 2017

Innan Quentin Tarantinos nästkommande film ens har börjat spelas in är premiärdatumet satt.

Quentin Tarantinos nionde film är fortfarande utan titel men har nu fått ett premiär datum. Enligt Variety har regissören bakom filmer som "Pulp Fiction" och "Django Unchained" nu sagt att premiären ska hållas den 9:e augusti 2019, 

Som vi tidigare vet vann Sony Pictures rättigheterna till Quentin Tarantinos näst sista film, efter hårt utmanande av flera storbolag, som Warner Bros och Paramount. Vi vet också att filmen kommer handla om Charles Manson och Mansonfamiljen under året 1969. Samma år Mansonfamiljen mördade höggravida Sharon Tate och några av hennes gäster.

Med sin nionde film blir det första gången Quentin Tarantino släpper en film utan att samarbeta med något av Harvey Weinsteins produktionsbolag. Anledningen till detta är den skandal som har cirkulerat kring Harvey Weinstein den senaste tiden där han av flera kvinnor anklagas för sexuella övergrepp.

Quentin Tarantino rapporteras nu leta efter skådespelare till sin nästa film och här ryktas det om att skådespelare som Tom Cruise, Leonardo DiCaprio, Brad Pitt och Margot Robbie ska vara heta namn. Vi tror oss också veta att David Heyman, som producerade Harry Potter-filmerna och Gravity, kommer att producera filmen.

Quentin Tarantinos nionde film släpps den 9 augusti 2019. Ser du fram mot det?