Sophie Skelton och Richard Rinkin om Outlander: "Roger räddar allihop"

Då förväntas Outlander säsong 7 komma tillbaka med nya avsnitt

Axel Diedrichs
16 augusti 2023 kl. 20:00

Fansen får vänta på besked ett litet tag till

Med de första åtta avsnitten ute vill många veta när vi får se den andra halvan av "Outlander" säsong 7. Filmtopp har sökt nätet efter svar.

Tidigare i sommar kom Starz älskade äventyrsdrama tillbaka med sin sjunde säsong, och den har inte gjort fansen besvikna. Men som vi vetat om sedan tidigare är den uppdelad i två halvor. Så, när kan vi förvänta oss att se Outlander säsong 7 del 2 nå oss? I vår jakt på svar har vi än så länge inte hittat något konkret besked, utan endast ungefärliga prognoser. 

Då förväntas Outlander säsong 7 komma tillbaka med nya avsnitt
Foto: Starz.

När kommer Outlander tillbaka?

I skrivande stund finns det inget besked om när vi kommer att få se nästa avsnitt av Outlander, detta trots att alla avsnitt varit färdiginspelade sedan februari och inte påverkas av strejken i Hollywood. I ett samtal med tidningen Insider berättar producenten Maril Davis att de ännu inte avslöja när serien kommer tillbaka. Däremot menar hon att ett datum har spikats bakom kulisserna. 

– Jag har fått veta [ett releasedatum] men jag kan inte berätta det för er ännu. Jag vet inte när det kommer att tillkännages. Det är utanför min makt, men förhoppningsvis kommer det inte att dröja allt för länge, säger Davis till Insider.

Vidare i vår grävning ser vi att flera amerikanska medier skriver att Outlander säsong 7 förväntas komma tillbaka först under 2024, och då någon gång under våren. Den som följt serien sedan starten vet att det här inte är första gången som man har delat upp dess säsonger i två halvor – så gjorde man med den allra första säsongen. I det fallet släpptes första halvan under augusti/september och den andra i april/maj. Sett till att den sjunde säsongen hade sin premiär redan i juni månad behöver vi kanske inte vänta riktigt lika långt in på nästa år innan vi får fler avsnitt.

Filmtopp håller dig uppdaterad om när vi får se "Outlander" säsong 7 del 2. 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL