Comic Con: Officiell trailer till Aquaman

Comic Con: Officiell trailer till Aquaman

Axel Diedrichs
Uppdaterad 04 juli 2021 kl. 15:01 | Publicerad 22 juli 2018 kl. 15:12

Nu har Warner Bros. i samband med Comic Con släppt en svalkande trailer till den kommande superhjältefilmen "Aquaman". 

Nu kan vi äntligen se den officiella trailern till James Wans kommande superhjältefilm "Aquaman", med Jason Momoa i huvudrollen. Filmen har premiär 21 december.  

En biofilm om Aquaman har länge varit på tapeten, men inte blivit av förrän nu, gissningsvis på grund av att tekniken inte räckt till då filmen mångt och mycket utspelar sig under vattenytan. Nu när den snart är här, kan den bli en av de bästa DC filmerna?

Aquaman handlar om Arthur Curry, som förstår att han är ämnad att leda en undervattenvärld. Men hans nya samhälle behöver att någon bär det på sina axlar. Har Curry ledaregenskaperna som krävs?

I filmen ser vi skådespelare som Jason Momoa, Amber Heard och Nicole Kidman. Detta blir alltså Kidmans entré in i den ack så populära superhjältevärlden.

Den pålitlige regissören James Wan, mest känd för sina skräckfilmer Saw och The Conjuring, tar nu ett ännu större kliv upp på den stora filmskalan. Hans filmer brukar få mycket bra mottagande, så det ska bli intressant att se ifall han kan göra nästa riktigt bra DC-film.

Se den officiella trailern som presenterades på årets upplaga av Comic Con i San Diego: 

"Aquaman" har premiär 21 december. Ser du fram emot filmen?

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL