Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Comic-Con 2017 drar snart igång

Comic-Con 2017 drar snart igång

David Lindahl | Nyhet
09 juli 2017
David Lindahl | Nyhet
09 juli 2017
Comic-Con hålls varje år i San Diego.

Det populära fan-konventet San Diego Comi-Con har hållit på stadigt sedan starten 1970 och är i dag större än någonsin. Varje år hålls det i just San Diego i södra Kalifornien och nu den 2o:e juli går 2017 års konvent av stapeln. Det är mycket att se fram emot och även inbitna fans får nog svårt att hinna runt på alla olika evenemang.

Starkt förknippat med evenemanget är utklädnader, alltså trogna fans som stökar ut sig till sina hjältar på filmduken. Även smygpremiärer av trailers och avslöjande information till diverse framtida projekt brukar vara vanligt. I år är det några saker att hålla ett litet extra öga på.

LÄS OCKSÅ: Oscarsgalan 2018: Filmer med bäst chans på bästa film

Warner Bros. kommer att visa upp olika framtida projekt, bland annat utlovas det någon form av förhandstitt på Aquaman-filmen. Även Blade Runner 2049 kommer att medverka i någon form av multimedia attraktion där personer själva ska kunna kliva in i den framtida dystopiska världen.

The Simpsons är också på plats med sin 29:e säsong och kommande tv-serien Star Trek: Discovery tillsammans med Seth McFarlanes The Orville, en tv-serie som gör parodi på just Star Trek-universumet. Netflix finns också på plats och lovar fans en förhandstitt på andra säsongen av Stranger Things.

Skulle du kunna tänka dig att gå på Comic-Con?