Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Com Hem lanserar streamingtjänsten Com Hem Play+

Com Hem lanserar streamingtjänsten Com Hem Play+

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
04 februari 2020
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
04 februari 2020

Alla kunder får ett gratis år av Com Hem Play+.

Bredband, TV och telefonileverantören Com Hem släpper nu deras egna streamingtjänst Com Hem Play+. De bjuder befintliga som nya abonnemangskunder på ett gratis år.

Nästa streamingtjänst att dyka upp på den svenska marknaden är Com Hem Play+ och appen är öppen för alla inom EU att ladda ned och därmed ta del av filmer och serier. De tar efter Apples idé med att alla kunder som redan prenumererar på ett av deras abonnemang får första året gratis. Annars kostar tjänsten 69 kronor i månaden. 

– Med nya Comhem Play ser vi fram emot att kunna erbjuda en modern och ledande streamingupplevelse för alla, säger Com Hems chef Jessica Kirchmeier i ett pressmeddelande.

Com Hem Play finns tillgängligt för iOSAndroid, Apple TV och genom webbläsaren på en PC eller Mac. Du kan ta med dig kanaler, play och film vart du vill i hela EU. Du kan också ansluta upp till fem mobiler, surfplattor eller datorer. Med ett digital-tv-abonnemang där Com Hem Play ingår kan du titta på två av dem samtidigt och då kan du dessutom hyra filmer i Filmbutiken.

Com Hem Play+ finns nu ute på marknaden. I juni förväntas dessutom Disney+ att lanseras i Sverige.