Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Colin Trevorrow regisserar Jurassic World 3

Colin Trevorrow regisserar Jurassic World 3

David Lindahl | Nyhet
01 april 2018
David Lindahl | Nyhet
01 april 2018

Det blir en tredje Jurassic World och Colin Trevorrow återvänder som regissör i dinosaurievärlden.

Colin Trevorrow regisserade första Jurassic World och säkrade därmed återkomsten av dinosaurier på den vita duken. Nu är det bekräftat att han i tredje filmen återvänder bakom kameran.

Efter att ha fått sparken från den nionde Star Wars-filmen på grund av att han inte kom överens med producenterna, rapporterar nu Entertainment Weekly att Colin Trevorrow i stället går tillbaka till att regissera forntida varelser på jorden i den sista delen av Jurassic World.

Steven Spielberg som är producent för samtliga Jurassic World-filmer var först med att annonsera nyheten. Manuset ska skrivas av Trevorrow själv tillsammans med Emily Carmichael.

Den andra delen Jurassic World: Fallen Kingdom kommer att ha premiär den 22 juni i sommar och har regisserats av J.A. Bayona. Till Entertainment Weekly sade Colin Trevorrow bland annat såhär om den filmen:

“Det är viktigt för denna franchise att vi välkomnar nya kreativa röster för att hålla berättandet fräscht och levande. Jag är exalterad över spänningen och skönheten som J.A. har fått fram i Fallen Kingdom, och jag vet att Emily kommer att tillföra ytterligare ett lager av känslor i det avslutande kapitlet i vår trilogi.”

Jurassic World: Fallen Kingdom har släppt flera trailers som vi på Filmtopp har rapporterat om.

Är det rätt att Colin Trevorrow regisserar den sista delen av Jurassic World?