Viktor vill överlista Tora i Farmen: Har blivit den fulaste fisken här

Viktor vill överlista Tora i Farmen: "Har blivit den fulaste fisken här"

  • C More
Uppdaterad 02 mars 2023 kl. 11:03 | Publicerad 28 februari 2023 kl. 08:02

Tora om storbonden Viktor: “Det är väl lite hans stil att gå runt och inte fatta någonting”

Deltagarna i "Farmen" 2023 börjar bli allt mer taktiska och försöker att inte framstå som hot för varandra inför förstakämpeval. Det verkar därför som att Viktor Bergström har en plan på att överlista Tora.

Det blev en dålig start på morgonen för Tora Brandström och Artin Ghookassi när storbonden Viktor Bergström råkade släppa ut hästarna ur deras inhägnad. Viktor stod mest som ett frågetecken medan Tora och Artin samlade in de utsläppta djuren. Han verkar snarare ha huvudet i sina planer på hur han ska kunna gå segrande ur säsongen.

Viktor råkar släppa ut hästarna
Foto: TV4 / C More

– Viktor hade ju börjat med släppa ut kalkonerna så kalkonerna sprang runt och gjorde sina konstiga läten. Sen så var ju hönsen ute och sprang runt och kucklade och kacklade. Sen så kom ju Artin och började springa och han sprang ju runt som en yr höna han med. Viktor vet jag inte, det är väl lite hans stil att gå runt och inte fatta någonting, sade Tora om den panikartade morgonen. 

Viktor i Farmen: “Jag har ju blivit den fulaste fisken här"

Tora och Viktor arbetade med att försöka snickra ihop möblerna som Wincent efterfrågat. Där började Viktor ställa lite mer personliga frågor till Tora i förhoppning om att bygga tillit och förtroende. Allt som en del av hans plan.

Viktor och Tora bygger ihop en stol
Foto: TV4 / C More

– Den största anledningen till varför jag jobbar med Tora är för att hon är väldigt lojal och jag är väldigt illojal på farmen, tyvärr. Jag har ju blivit den fulaste fisken här och hon köper det jag säger och det är ju min plan att få henne lugn, få henne trygg och sen få henne chockad tillslut, sade Viktor.

Artin är i riskzon

Artin och Asiatou Touray diskuterade möjliga utfall av Viktors förstakämpeval medan de jobbade på sina uppdrag. Artin tror att förstakämpevalet kommer falla på honom eftersom Viktor ser honom som ett hot men att han samtidigt inte har något emot att bli vald.

Asiatou Touray
Foto: TV4 / C More

– Jag vet inte ifall de från torpet kan bli valda som förstakämpar, jag hoppas det, men annars har ju Viktor sagt till mig att det står mellan Artin och Christoffer av dem som han ska välja som förstakämpe. Jag hoppas att han väljer Christoffer ifall han ska välja av just dem två eftersom jag också kommit Artin nära, sade Asiatou.

"Farmen" 2023 ser du på TV4, TV4 Play och C More.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL