Var det här seriens största ögonblick i Benjamin's?

Var det här seriens största ögonblick i "Benjamin's"?

  • C More
Sofie Landgren
Uppdaterad 31 augusti 2023 kl. 07:10 | Publicerad 30 augusti 2023 kl. 08:04

"Jävlar!"

I den sista säsongen av "Benjamin's" på TV4 fick vi se Tommy Körberg, Alba August och Mapei som gäster hos Benjamin Ingrosso. När de två sistnämnda gjorde ett musikaliskt nummer tappade Alba hakan.

"Benjamin's" på TV4 har gått i mål för gott och här minns vi ett av seriens mest uppmärksammade avsnitt när Benjamin Ingrosso fick besök av Tommy Körberg, Benjamins pappa Emilio Ingrosso, sångaren och rapparen Mapei och sist men inte minst artisten och skådespelaren Alba August som då gjorde sin första medverkan i ett realityprogram. Som en lite extra överraskning dök även Tommys son Anton Körberg upp och livade upp avsnittet.

Var det här seriens största ögonblick i "Benjamin's"?
Mapei. Foto: TV4 C More.

Var det här seriens största ögonblick i "Benjamin's"?

I vanlig ordning bjöds TV-tittarna på härliga samtal, italiensk matlagning och skratt. När gänget väl satte sig till bords för att avnjuta kvällens första rätt, friterade zucchiniblommor, så dröjde det inte länge innan Mapei tog tillfället i akt att fråga Benjamin om inte de skulle riva av en låt tillsammans – vilket de gjorde med bravur! 

Var det här seriens största ögonblick i "Benjamin's"?
Alba August. Foto: TV4, C More.

"Jävlar!"

Avsnittets första och mest slående låt var ett samarbete mellan Blodet på bas och gitarr, Benjamin på piano och sång, och Mapei som bjöd på gudalika toner. De rev av en cover av en låt från Swedish House Mafias första skiva som Mapei faktiskt medverkat på, och man kan minst sagt säga att resultatet var av yttersta världsklass. En som blev mäkta imponerad av framträdandet var Alba som utbrast "Jävlar!", samtidigt som hon diggade med till musiken.

Här ser du Benjamin Ingrossos och Mapeis framträdande.

Alba hade under hela kvällen uttryckt att hon själv var för nervös över att gå upp och greppa micken, men efter några glas vin hade hon samlat ihop modet till att gå upp och bjuda på en sång. Tillsammans med Benjamin framförde hon sin egna version av Patrik Isakssons låt Du får göra som du vill. Även det ett fint inslag som backade upp Mapeis stund i rampljuset och hjälpte avsnittet till att bli ett av programmets allra bästa.

Förhoppningsvis får tittarna snart se Benjamin Ingrosso slå upp ett nytt TV-program som kan bjuda på stunder av liknande kaliber.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL