Bekräftat: då har Top Dog säsong 2 premiär

Top Dog säsong 3 – Stjärnan svarar på frågan om nästa säsong!

  • C More
Filmtopp
Uppdaterad 21 juni 2023 kl. 20:06 | Publicerad 10 juni 2023 kl. 13:06

Filmtopp ställer frågan vi alla undrar över

När den andra säsongen närmar sig sitt slut är det många som undrar om "Top Dog" säsong 3 blir verklighet. Filmtopp frågar seriens stjärna Josefin Asplund.

Det tog sin tid, närmare bestämt tre år, men så kom äntligen den efterlängtade, andra säsongen av C Mores succéserie Top Dog. Baserad på Jens Lapidus romantrilogi VIP-rummet följer vi med på en intensiv dramathriller om affärsjuristen Emily (Josefin Asplund) och ex-brottslingen Teddy (Alexej Manvelov). Det är en spännande historia med ingredienser som spänning, kärlek, kriminalitet och moraliska och livshotande dilemman.

Nu närmar sig det sista avsnittet med stormsteg och många undrar om vi kan förvänta oss Top Dog säsong 3 – allra helst utan att behöva vänta ytterligare tre år. Därför passar Filmtopp på att gräva i frågan.

Blir Top Dog säsong 3 verklighet?
Alexej Manvelov och Josefin Asplund i "Top Dog". Foto: Frida Edlund/C More

Top Dog säsong 3 – Stjärnan svarar på frågan om nästa säsong

När Filmtopp intervjuar Josefin Asplund säger hon att hon inte vet varför det dröjde sådan tid mellan de två första säsongerna, att det skulle bli en fortsättning var nämligen klart sedan tidigare:

– Redan när vi spelade in första säsongen fick vi höra att de ville ha en säsong 2. Så vi hade vetat länge att vi skulle göra den, men varför det tog så lång tid kan jag tyvärr inte svara på. Vi alla undrade varför det tog så lång tid. Du får fråga Filmlance [produktionsbolaget].

I samma veva kommer hon också med vad som tycks vara positiva besked för alla fans som suktar efter en ny säsong. När vi frågar henne om det kommer att dröja lika länge tills den tredje säsongen släpps säger hon följande:

– Det får du också fråga Filmlance om! Men det tror jag inte. Det hoppas jag inte! Men vi får se.

Med andra ord verkar en ny säsong vara under arbete, sedan om det tar ytterligare tre år av väntan får framtiden visas, men troligtvis inte. För dig som har missat den älskade serien finns de två första säsongerna av "Top Dog" att se på C More.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL