Systrarna Hoss – så var första avsnittet

Systrarna Hoss – så var första avsnittet

  • C More
Sofie Landgren
Uppdaterad 23 april 2023 kl. 10:04 | Publicerad 21 april 2023 kl. 17:04

Wahlgrens se upp, systrarna Hoss tar över

Nu kommer realityserien om systrarna som lyckats göra sin verksamhet till alla influencers "go to"-eventfirma när det kommer till event för samarbeten och lanseringar. Systrarna Hoss är här för att ta över reality-sverige.

Roshi och Sharareh Hoss i realityserien Systrarna Hoss på TV4
Roshi och Sharareh Hoss. Foto: TV4, C More.

Nu flyttar systrarna Hoss in på TV4

Roshi och Sharareh Hoss är systrarna som driver den framgångsrika PR- och produktionsbyrån HOSS Agency. Med egna ord beskriver de sin verksamhet som följande:

– Vi gör de fetaste, mest "hypade"eventen!

Något som de verkar ha en poäng i då de anställs gång på gång av Sveriges mest etablerade influencer-elit. Under den här serien får vi följa med i deras hektiska vardag där hårt arbete varvas med resor, fester och galor mitt bland Sveriges toppkändisar. Men allt är inte glitter och glamour och under ytan brottas systrarna med sorg, stress och hälsoproblem.

Premiär för Systrarna Hoss på TV4
Roshi och Sharareh Hoss. Foto: TV4, C More.

Både ytligt och djupt på samma gång

I första avsnittet får vi följa med när systrarna besöker en parterapeut för att försöka hitta en balans i sina roller som systrar och kollegor. Det blir ganska snabbt in i avsnittet naket och ärligt, något som känns äkta, modigt och uppfriskande att som tittare få ta del av. Det blir diskussioner, tårar och en slutsats i att deras relation alltid kommer att stå sig stark.

Som en total kontrast skall systrarna gå på Elle-galan i nästa segment. Tjejerna blir stylade upp till tänderna och det bjuds på bildmontage från den stjärnspäckade röda mattan. Tjejerna säger själva under programmet att de annars aldrig klär upp sig på det här viset och att de egentligen inte bryr sig så mycket om utseende, något man tydligt ser inte riktigt stämmer överens med verkligheten. Utseendefixeringen hos systrarna ser ut att vara extremt hög, vilket kanske inte är så konstigt när man ständigt rör sig i dessa influencer-kretsar.

Hela serien i sig är bygd på exakt samma sätt som Wahlgrens värld. Det är stockbilder från Stockholms gator och höjder korsklippt med synkar, och avsnitten är inte så värst långa, vilket gör att det blir lite fattigt innehållsmässigt trots allt. Det är dock på tiden att Wahlgrens Värld får lite hårdare konkurrens så det här är helt klart ett genidrag av TV4 att verkligen satsa på Systrarna Hoss. Är du, likt mig, en torsk på realityserier så kan jag definitivt rekommendera att följa Systrarna Hoss nu under våren.

Systrarna Hoss har premiär på TV4 play den 25 april, missa inte detta!   

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL