Stjärncoacher introduceras i Idol 2023 – fyra kända artister coachar

Stjärncoacher introduceras i Idol 2023 – fyra kända artister coachar

  • C More
Filmtopp
29 juni 2023 kl. 11:50

Chris Kläfford och Hanna Ferm ska stötta de tävlande

I ett pressmeddelande avslöjar TV4 att de introducerar fyra artistcoacher i Idol 2023. Stjärncoacherna som kommer att finnas till hands för de tävlande är de tidigare deltagarna Chris Kläfford och Hanna Ferm, samt Maxida Märak och Pa Modou Badjie från Panetoz.

Fyra kända artister coachar deltagarna i Idol 2023

Idol-juryn med Anders Bagge, Kishti Tomita, Katia Mosally och Alexander Kronlund har återigen gett sig ut i landet i jakt på nya musiktalanger. Nytt under årets auditionturné är att branschkunniga artistcoacher peppar, delar med sig av sina erfarenheter och stöttar de sökande som ska in till juryn i jakt på en guldbiljett.

Hanna Ferm (Göteborg), Maxida Märak (Luleå), Pa Modou Badjie från Panetoz (Malmö) och tidigare Idol-vinnaren Chris Kläfford (Stockholm) ger alla värdefulla tips till de sökande för att göra dem redo att möta Bagge & co i juryrummet.

– Det var otroligt häftigt att få ta del av allas känslor och tankar hela vägen ifrån väntrummet till efter audition. Jag hoppas jag kunde bidra med någon form av trygghet i och med att jag varit i exakt samma situation och kan relatera till de flesta känslor som kan dyka upp, säger Hanna Ferm i pressmeddelandet.

Malin Knave, exekutiv producent för Idol, berättar mer om det nya upplägget under auditionturnén:

– Det är jättekul att välkomna Chris och Hanna tillbaka till Idol-världen, tillsammans med Maxida och Pa Modou. Med coacherna hoppas vi kunna ge de sökande värdefulla tips samt få dem att slappna av och känna sig mer förberedda inför att de ska träffa juryn.

Här är de fyra coacherna under Idol 2023:

Pa Modou Badjie från Panetoz
Foto: Nathalie Ulinder Cuti/TV4.

Malmö – Pa Modou Badjie från Panetoz:

– Jag var väldigt glad att få peppa och lyfta unga människor i Idol. Det blev en resa som var full av känslor. Jag var glad, överhypad, ledsen, nervös, taggad och euforisk. Det går inte riktigt beskriva med ord, man måste bara se programmet för att förstå.

Chris Kläfford – Stjärncoacher introduceras i Idol 2023 – fyra kända artister coachar
Foto: Nathalie Ulinder Cuti/TV4.

Stockholm – Chris Kläfford:

– Efter att fått komma tillbaka till Idol som coach där min artistkarriär började, har jag fått mersmak av att försöka hitta alla talanger som gömmer sig där ute. Detta var något av en belöning att få prova på och jag hade så kul. Tänk om man fick sitta bakom jurybordet.

Hanna Ferm – Stjärncoacher introduceras i Idol 2023 – fyra kända artister coachar
Foto: Nathalie Ulinder Cuti/TV4.

Göteborg – Hanna Ferm:

– Under auditionturnén fick jag äran att vara mentor för idolerna i Göteborg! Det var otroligt häftigt att få ta del av allas känslor och tankar hela vägen ifrån väntrummet till efter audition. Jag hoppas jag kunde bidra med någon form av trygghet i och med att jag varit i exakt samma situation och kan relatera till de flesta känslor som kan dyka upp!

Maxida Märak
Foto: Nathalie Ulinder Cuti/TV4.

Luleå – Maxida Märak:

– Det känns väldigt roligt att få hoppa in som coach just i det där stadiet där det ibland hänger på huruvida deltagarna kan leverera ett trovärdigt och äkta första intryck. Inte nödvändigtvis ett fläckfritt! Att få peppa dom till att komma ihåg att det här är faktiskt är en härlig och KUL upplevelse! Jag ser framemot att få stötta dom längs vägen!

Då kommer Idol 2023 – premiär i augusti

De fyra kända artisterna kommer alltså att finnas med på under auditionturnén för Idol 2023. Huruvida de kommer att involveras mer längre fram i programmet framgår inte i pressutskicket från TV4.

Klart är dock att vi får se dem vid sidan av alla hoppfulla sökande i slutet av augusti. Idol 2023 har premiär den 28 augusti på TV4 Play och TV4.

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL