Starka känslor när två deltagare i Robinson får ringa hem

Starka känslor när två deltagare i Robinson får ringa hem

  • C More
Uppdaterad kl. 10:05 | Publicerad 16 maj 2023 kl. 07:05

Emotionellt avsnitt när säsongen börjar röra sig mot sitt slut

Två deltagare får ett samtal hem efter gårdagens Immunitetskamp. Oskar hammarstedt vann tävlingen får därför välja vilka samtalen går till.

I den första Immunitetskampen tog Oskar Hammarstedt hem segern efter att ha balanserat sig igenom en hinderbana. Det viktigaste för Oskar var att vinna immuniteten som nu har garanterat honom en plats i finalveckan. Men han vann även två samtal hem, ett för sig själv och ett att ge bort. När de kommer tillbaka till lägret ger ett par deltagare frivilligt ifrån sig chansen för ett samtal hem, bland annat Dennis Boelius som Oskar skämtsamt säger inte hade fått det ändå. 

Elin Ambrosiani och Sophie Sörkvist. Foto: TV4.

De Starka känslorna flödar när två deltagare i Robinson får ringa hem

Efter att ha gett en liten motivering avslöjar Oskar att han vill ge samtalet till Elin Ambrosiani. Men han känner även att en annan deltagare behöver samtalet hem mer än honom, och ger därför sitt egna samtal till Sophie Sörkvist. Sophie var väldigt öppen om hur mycket samtalet skulle betyda för henne under tävlingen och både hon och Elin blir tårögda när de tackar Oskar.

Med samtalen på tal börjar flera deltagare prata om sina familjer och vilka de saknar. Men en person är lite tystare än vanligt. Dennis Boelius, som tackade nej i början till ett samtal hem stannar lite bakom i familjepratet. När han senare pratar privat med Caroline Persson avslöjar han att han inte har så mycket kontakt med sin familj. Caroline tycker det var väldigt fint av Dennis att öppna upp sig och säger att han är välkommen att fira jul med hennes familj.

Sophie Sörkvist. Foto: TV4.

Men det känslosamma avsnittet tar inte slut där, utan det blir dags för Elin och Sophie att få sitt samtal hem. Innan de går dit gör de sig fina med varsin blomma i håret. Båda två börjar gråta när de ser sina familjer på andra sidan skärmen. Elin får se sina barn och Sophie blir uppmuntrad av sin mamma att stanna kvar och kämpa nu när hon tagit sig så långt. När de kommer tillbaka till lägret blir Oskar glad att tjejerna ser så lyckliga ut och hoppas att hans familj är förstående och stolta över att han gett upp sitt samtal.

Du följer “Robinson” 2023 på TV4, TV4 Play och C More.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL