Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Sommaren på TV4 och TV4 Play – alla höjdpunkter!

Sommaren på TV4 och TV4 Play – alla höjdpunkter!

  • C More
Sofie Landgren
Sofie Landgren | Nyhet
05 juni 2023
Sofie Landgren
Sofie Landgren | Nyhet
05 juni 2023

En välfylld tablå

Sommaren på TV4 och TV4 Play är fylld av underhållning, serier och reality. Perfekt för lata sommardagar. Vi på Filmtopp har granskat TV4:s sommartablå och gjort en sammanställning på alla höjdpunkter.

Sommaren TV på TV4
Foto: YV4, C More.

Sommaren på TV4 och TV4 Play – alla höjdpunkter!

Lotta på Liseberg – 19 juni kl 20.00 

För 20:e sommaren i rad så blir det allsång med Lotta Engberg från Liseberg. Det blir ett riktigt jubileumsår med en härlig blandning av nya hits, allsångsklassiker samt flera spännande överraskningar direkt från Liseberg.

Bingolottos sommarkväll – 2 juli kl 19.30

Direktsänd underhållning där alla hemma i TV-sofforna kan vara med och tävla om spännande priser. Precis som tidigare är leds programmet av Agneta Sjödin och Casper Janebrink.

Värmländsk Voodoo – 10 augusti kl 21.00

Show med Björn och Johan från Ack Värmland som är en kärleksförklaring till livets oberäkneliga krumbukter och aviga situationer.

Rinkeby United, TV4
Dokumentärserie om Rinkeby United. Foto: TV4, C More.

Sommarens serier på TV4: 

Välkommen hem Rinkeby United – 20 juni

Dokumentärserie som följer fotbollslaget Rinkeby United i division 4. Dokumentären kommer förutom att skildra personer i och kring laget, även att skildra Rinkeby som ort och fotbollens betydelse i Järvaområdet. Laget grundades med syftet att vara en positiv kraft för Rinkeby och motverka destruktivitet och kriminalitet.

Mord i Paradiset special – 22 juni 

Kriminalkommissarie Neville Parker och hans kollegor fortsätter att jag brottslingar på Saint Marie. Julen står för dörren på paradisön, men firandet får ett snöpligt slut.

Hudson & Rex, ny säsong – 28 juni kl 21.00

Kanadensisk kriminalserie om den våghalsige polisen Charlie Hudson som med polishunden Rex hjälp löser brott i St John’s, Newfoundland. Tillsammans blir de en oslagbar duo som alltid är stadens skurkar hack i häl.

Diplomaten i Barcelona – 29 juni

Brittisk dramathriller om konsuln Laura Simmonds och hennes vän Alba Ortrz  som är stationerade i Barcelona med uppdraget att skydda brittiska medborgare i staden. Deras förmågor prövas ständigt, och för att lyckas med jobbet krävs både slughet, kreativitet och vassa argument.

Mord i Paradiset, ny säsong – 6 juli kl 20.00

Brittisk kriminalserie om en principfast kriminalpolis från London som skickas till den avslappnade paradisön Saint Marie i Karibien för att lösa brott. Han är dock inte så förtjust i sol, sand och havet.

Kommissarie Van der Valk, ny säsong – 9 juli

Brittisk kriminaldrama om kommissarie Van der Valk som tillsammans med sitt team framgångsrikt löser brott i Amsterdam. En av Van der Valks stora styrkor är att han är lika bekväm i den under världen som i de finaste salongerna.

Morden i Brokenwood, ny säsong – 23 juli

Det lilla samhället Brokenwood på nyzeeländska landsbygden är på ytan en fridfull idyll. Men kriminalkommissarie Mike Shepard och Kristin Sims blir snart varse om mörka hemligheter som döljer sig bakom de pittoreska husfasaderna.

Kommissarie Dalgliesh – 30 juli 

På den annars så pittoreska engelska landsbygden löser Adam Dalgliesh ovanliga mord, samtidigt som han sörjer sin bortgångna fru. Klassisk pusseldeckare, baserad på P.D. James bästsäljande böcker. Utspelar sig på 1970-talet.

Married at first sight Australien
Married at first sight Australien. Foto: TV4, C More.

Sommarens reality på TV4:

Bachelor Danmark, ny säsong – 10 juli 

Passionerad romantik, storslagna dejter och dramatik bjuds det på när ytterligare en dansk ungkarl är på jakt efter den rätta och dejtar en grupp av singeltjejer. Hans mål är livslång kärlek, men vägen dit bjuder på flera överraskningar.

Married at first sight Australien, ny säsong 9 juli

Australisk realityserie där kärlekstörstande singlar får chansen att gifta sig med en person som de aldrig tidigare träffat. Tillsammans med sin, på papper, perfekta partner ska de ta sig an äktenskapets prövningar och förhoppningsvis bli kära.

Love Island UK – ny säsong (TBC)

Ett nytt gäng singlar flyttar in i den lyxiga villan, med hopp om att hitta sitt livs kärlek. För att få stanna i paradiset så behöver de hitta en partner, men också vinna publikens hjärtan. Det är nämligen tittarna som bestämmer vilket par som i slutändan kommer att stå som vinnare.

James Bond-filmer TV4
Foto: United Artists AB.

Sommarens filmsamlingar

James Bond – 28 juli kl 21.30 

Alla filmer om den brittiska hemliga agenten som arbetar för MI6 och med kodnamnet 007.

Jönssonligan – 1 juli kl 22.15 

Alla filmer om den kriminella trion med komiska drag.

 

NÄSTA ARTIKEL