Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Snart premiär för Sjölyckans jul på C More

Nu finns Sjölyckans jul att streama

  • C More
Filmtopp
Carl-Christian Frunck | Nyhet
12 december 2021
Filmtopp
Carl-Christian Frunck | Nyhet
12 december 2021

Utspelar sig efter säsong 3

I december är det premiär för "Sjölyckans jul" på C More. De två specialavsnitten kretsar kring familjen Kling som firar sin första jul sedan Maud gick bort.

MER LÄSNING:

Nu närmar sig årets stora TV-högtid – julen. TV4 och TV4 Play fortsätter att samla Sverige med kvalitetsinnehåll i form av program och serier.

I dag, 12 december är det dags för det första av två specialavsnitt av serien Sjölyckan, att ha premiär. Avsnittet i fråga är den första delen i Sjölyckans jul, utspelar sig efter säsong 3 av originalserien och handlar om familjen Kling som firar sin första jul i skärgården sedan Maud gick bort. 

Klara och Tomas, spelade av Henrik Schyffert och Malin Cederblad, vill att allt ska vara perfekt i jul. Men tyvärr slår höststängningen tillbaka på dem. Lily (Shima Niavarani) och Rille (Gustav Hammarsten) samt även barnen får uppleva en oönskad reinkarnation av Berndt och Maud. Samtidigt uppstår en viss nervositet till följd av en nyhet om Mats livsåskådning.

"Sjölyckans jul" består av två specialavsnitt varav det första har streamingpremiär på C More den 12 december. Det andra avsnittet av Sjölyckans jul släpps den 19 december.

 

NÄSTA ARTIKEL