Sebastian i Farmen 2023: “Hon är en spelbricka för mig”

Sebastian i Farmen 2023: “Hon är en spelbricka för mig”

  • C More
Uppdaterad kl. 09:03 | Publicerad 09 mars 2023 kl. 08:03

Spöken, förstakämpeval och svek – det här händer i dagens Farmen 2023

I dagens avsnitt av Farmen 2023 utser Nebil sin förstakämpe, som han själv ser som ett stort hot, och det är inte helt självklart hur det ligger till med “NSS”-pakten.

Artikeln beskriver händelserna i dagens avsnitt av "Farmen" 2023.

"I see you"-skylt i Farmen 2023
Foto: TV4 / C More.

Det spökar på farmen

Avsnittet inleds med att Sebastian Västerlund och Nebil Davidsson är uppe mitt i natten för att “spöka” med tjejerna. I går fick Nebil tre profetior av spåkulan han köpte på auktionen. Han valde att hålla spåkulans spådomar för sig själv till en början och ljög för tjejerna och sa att spåkulan hade bekräftat att det fanns spöken på farmen.

– Reaktionen jag hoppas på från tjejerna är ju att Asi ska bli så rädd att hon nästan vill åka hem. Jag tror att Sandra och Tora kommer ta det mer som lite skoj men Asi verkar vara ganska lättskrämd, så det hade varit kul att se henne gå i taket, säger Nebil om deras spökerier.

Asiatou Touray, som beskriver sig själv som lättskrämd, blev rädd på morgonen vid upptäckten av “spökets” meddelanden: “jag ser dig” och “jag hör dig”. Sandra Öder tyckte att det var konstigt men påverkades inte alls av det övernaturliga. Tora Brandström uttryckte att hon tror på andar men att nattens spökerier verkade “för bra för att vara sant”. Vid frukosten spelade killarna ovetande och frågade om tjejernas teorier.

Nebil utser sin förstakämpe i Farmen 2023
Foto: TV4 / C More

“Det är dig man måste slå för att vinna”

I dagens avsnitt utser Nebil sin förstakämpe inför en liten och nervös grupp av farmare. Det tjejerna inte vet är att ingen kommer behöva åka hem vid tinget, vilket Nebil och Sebastian valde att hålla hemligt. Förloraren kommer däremot förlora alla sina amuletter. Han beskrev sin förstakämpe som en glad och trevlig person som kan mycket och som har tagit många med storm genom att visa var skåpet ska stå. 

– Personen jag har valt som förstakämpe i dag är Tora, och det är på grund av att det är dig man måste slå i år för att vinna, säger Nebil när han utser Tora.

Tora tackade för den fina motiveringen men uttryckte att det kändes väldigt tråkigt att bli vald efter förra veckans ting där hon fick tävla i två kamper. 

Sandra Öder om "NSS"-pakten i Farmen 2023
Foto: TV4 / C More

"NSS"-pakten tar en paus

Efter förstakämpevalet kände sig Sandra inte lika trygg, hon hade dessutom sagt till Nebil att hon önskade att Asiatou skulle bli vald.

– Jag tror att Nebba valde Tora antingen för att han till hundra procent litar på mig och tror att jag kommer kunna ta Tora, eller så är det hundra procent åt andra hållet, att han faktiskt tror att Tora kommer ta mig och därför väljer Tora. “NSS” ligger väl lite på vilning, skulle jag säga, sa Sandra om Nebils val.

Senare gick Nebil och Sebastian undan för att prata. De hoppas på att Tora kommer välja Sandra just för att det finns fler amuletter att gå miste om där än om Tora väljer Asiatou.

– Det är inte rättvist att offra Sandra igen men rent taktiskt så är det nödvändigt. För att jag och Nebba ska komma långt i spelet så är det nödvändigt att offra Sandra en gång till. Sandra är ju egentligen inte en del av vår pakt längre utan hon är ju en spelbricka för mig och Nebba så att vi kan komma så långt som möjligt, säger Sebastian om Sandra och “NSS”-pakten.

"Farmen" 2023 finns att se på TV4, TV4 Play och C More!

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL