Så ser årets Påskbingo på TV4 ut – allt du behöver veta!

Så ser årets Påskbingo på TV4 ut – allt du behöver veta!

  • C More
Sofie Landgren
09 april 2023 kl. 10:04

Allt om gäster, inslag och klockslag

Snart är det dags för den traditionsenliga "Påskbingon" på "BingoLotto". Här har vi summerat allt du behöver veta inför kvällen.

Lotta Engberg och Stefan Odelberg, Bingolotto
Lotta Engberg och Stefan Odelberg. Foto: TV4, C More.

Allt du behöver veta inför "BingoLottos Påskbingo"

Nu är det dags att börja ladda upp inför påskens stora bingofest på TV4. Det bjuds på en fartfylld kväll med fyra bingospel, artister och påskens finaste dukningar. I vanlig ordning så är det värdarna Lotta Engberg och Stefan Odelberg som leder oss igenom kvällen.

Spirande vårlökar, rustika element, vackra ägg i alla dess former, naturnära toner och personliga detaljer är några komponenter som utgör en ljuvlig kombination av ett stilfullt och harmoniskt påskbord med lekfulla inslag. Under kvällen kommer tips på hur du steg för steg blir ett proffs när det kommer till påskdukning. 

Anne-Lie Rydén gästar årets påskbingo på bingolotto
Anne-Lie Rydé. Foto: TV4, C More.

Kvällens folkkära artister 

På påskdagen, bjuds det på underhållning i världsklass. Inspirerade av The Rat Pack med Frank Sinatra i spetsen bjuder The High Society på sång och underhållning i sann Hollywood-anda. Artisten och dottern till Agneta Sjödin och Niklas Strömstedt Maja Kristina Strömstedt kliver upp på scen. Vår folkkäre operasångare Loa Falkman och pop-rock-schlagersångerskan Anne-Lie Rydé är även med och sätter guldkant på kvällen.

Lotta Engberg Bingolotto 2023
Lotta Engberg. Foto: TV4, C More.

Påskdagen, den 9 april, klockan 18:00 på TV4 går startskottet

Påsken är en av Sveriges mest firade högtider, en tradition som sträcker sig flera hundra år bak i tiden. I många hem är det inte bara påskkärringar och påskägg som står på schemat, nej Påskbingon är även den en djupt etablerad tradition i många svenska hem. På påskdagen anordnar nu BingoLotto, tillsammans med dig, påskens mysigaste hemmakväll. En kväll fullproppad med påskgodis i form av spännande gäster, fantastiska musikframträdanden och så klart massor av bingo.

Missa inte årets "Påskbingo" den 9 april kl 18:00 på TV4!

NÄSTA ARTIKEL